Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Korting op Sale

18 jan. 2018
Korting op Sale

Onderstaande blog komt van de site www.thuisleven.com

Korting op SALE

De uitverkoop is een van de populairste momenten van het jaar voor kopers én winkels. Zeker in de modebranche is dit een populair gebeuren. Immers willen modeketens ruimte maken voor de nieuwe collectie en door de items die er hangen met zo’n 10% tot 70% te verlagen krijgen ze meer aanloop en dus ook meer ruimte voor de nieuwe collectie.
We kennen in Nederland 4 soorten uitverkoop, ook wel SALE genoemd, te noemen:

  • Wintersale: december en januari
  • Midseason sale voorjaar: maart en april
  • Zomersale: juni en juli
  • Midseason sale najaar: september en oktober

Gelukkig is er niet alleen in de modebranche uitverkoop. Ook na een seizoensgebonden periode zie je de artikelen vaak mooi afgeprijsd in de winkel of zelfs webshop. Denk maar eens aan kerstartikelen, tuinmeubelen, sinterklaas snoepgoed en carnavals kleding.
Ofschoon je in januari niet echt veel hebt aan een mooie kunststoffen boom, is het toch wel reuze handig als je nog geen kerst artikelen hebt (bijvoorbeeld studenten die het huis uit gaan) en zo iets goedkoop op kunnen bouwen.

Maar als je nu iets verder nadenkt dan je neus lang is kun je nog meer korting op de SALE krijgen. Zo kan het zijn dat je wel eens een cadeaubon krijgt. Die brand dan zodanig in je handen dat je hem het liefst meteen uit wilt geven. Maar je kunt hem natuurlijk ook bewaren, op je kalender een aantekening maken een week of twee voor hij daadwerkelijk verloopt en zo tijdens de SALE de cadeaubon verzilveren. Kortingsbonnen werken vaak helaas niet over een aanbieding heen. Op zich ook wel logisch. Lees dus van te voren goed hoe je de bonnen in kunt leveren en bedenk daarvoor dan het geschikte moment.

Een andere manier van besparen is door geld uit te geven aan een cadeaubon die je op sites zoals Wissel.nl kunt kopen. Hier zijn verschillende kortingsbonnen in de aanbieding met kortingen die variëren. Zo krijg je een hogere korting als een cadeaubon bijna verloopt. Die cadeaubonnen zijn in te ruilen bovenop de sale items. Tel uit je winst!

Oja ook leuk Wissel.nl bied ook de mogelijkheid om je eigen cadeaubonnen om te zetten in bol.com tegoed of geld op je rekening!
Zoek dus in je lades naar alle cadeaubonnen waar je niks mee doet en wissel ze in.

Shop till you drop!