Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Waarom cadeaubon inwisselen voor geld?

11 mei 2020

Waarom cadeaubon inwisselen voor geld?

Cadeaubonnen krijgen kan heel leuk zijn, mits je dit ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Het kan voorkomen dat je cadeaubonnen krijgt waarvan je al weet dat je dit niet gaat besteden. Het zou zonde zijn om dit bedrag te laten verlopen en daar hebben wij wat op gevonden. Je kunt namelijk jouw cadeaubonnen inwisselen voor geld, zodat je de waarde van de cadeaukaart niet verloopt en je dit bedrag aan andere dingen kunt besteden. Meer weten over het inwisselen van cadeaubonnen voor geld? Wij vertellen het je!

Cadeaubonnen inwisselen en kopen

Cadeaubonnen inwisselen voor geld en kopen met korting. Daarvoor ben je bij Wissel aan het juiste adres. Wanneer je dus cadeaubonnen hebt die je niet gaat gebruiken, kun je dit het beste gaan inwisselen. Het zou immers zonde zijn om hier niks mee te doen. Waarom zou je het dan niet gaan inwisselen? Je kunt ook nieuwe cadeaubonnen met korting kopen, bijvoorbeeld een bon die je wel gaat gebruiken. Hierdoor profiteer je dus van de beste kortingen en de leukste cadeaubonnen.

Hoe wissel je jouw cadeaubon in?

Bij Wissel kun je terecht om jouw cadeaubon in te wisselen. Dit kun je doen door een aanvraag in te dienen voor jouw cadeaukaart. Wij doen je vervolgens een bod. Ga je hiermee akkoord? Dan mag je jouw cadeaubonnen naar ons opsturen. De meeste merken kan je digitaal inwisselen, opsturen per post is dan niet nodig! Zodra wij dit ontvangen, keren wij super snel het geboden bedrag uit. Je kunt het bedrag op jouw cadeaukaart dus gewoon ergens anders aan besteden.

Meer weten over cadeaubonnen inwisselen?

Je cadeaubon inwisselen voor geld? Dat doe je bij Wissel! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden wat betreft het inwisselen van cadeaubonnen voor geld? Neem dan nu contact op met onze specialisten en zij kunnen al jouw vragen beantwoorden.