Amazon.nl cadeaukaart inwisselen voor geld

Een Amazon inwisselen voor geld? Zo simpel is het. Stapsgewijs doorloop je het inwisselproces bij Wissel.nl. Je krijgt een zeer reëel bod en jouw staat doorgaans binnen enkele uren op je rekening. Wij zijn al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland. Ondertussen werden er al meer dan 600.000 bonnen ingewisseld. Word jij de volgende blije klant? Wissel de Amazon cadeaubon dan direct in voor geld bij Wissel.nl.

Amazon.nl cadeaukaart inwisselen voor geld

Wissel je Amazon.nl cadeaubon gemakkelijk in voor geld

Hoe werkt het inwisselen van je Amazon cadeaubon bij Wissel.nl? Allereerst selecteer je het merk waarvan je de cadeaubon gaat inwisselen. In dit geval is dat Amazon. Vervolgens vul je de actuele waarde in en de termijn van geldigheid. Het is belangrijk dat wij weten hoeveel er op de kaart staat en wanneer hij verloopt. In ons aanbod met giftcards verkopen wij enkel cadeaubon waar geen beperkende voorwaarden aan zijn gelinkt. Wil je vooraf het saldo van jouw giftcard checken? Maak dan gebruik van onze saldocheckers. Na het invullen van alle gegevens ontvang je vrijwel direct een bod op jouw Amazon cadeaubon.

Liever ruilen?

Wil je de cadeaukaart van Amazon liever ruilen voor een andere cadeaukaart? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij ruilen jouw cadeaukaart tegen bonnen van Bol.com, Wehkamp en Zalando. Je ontvangt van ons dan een tegoed dat hoger ligt dan het geldbedrag dat je ontvangt bij het inwisselen.

Meer weten?

Gaat iets in het proces niet helemaal zoals verwacht? Dan wil je natuurlijk direct geholpen worden. Onze klantenservice is daarom 7 dagen per week bereikbaar per e-mail. Doorgaans reageren wij tussen 08:00 en 21:00. Wil je ons liever telefonisch spreken? Bel dan tijdens de kantooruren.

Heb je een vraag? Neem dan altijd een kijkje tussen onze veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag al eerder beantwoord!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld