Coolblue cadeaubon inwisselen voor geld

Leuk! Je hebt onlangs een cadeaubon gekocht of gekregen, maar de bon ligt nu al een tijdje in de kast. Zonde, want jouw cadeaubon heeft natuurlijk nog wel een bepaalde waarde. Ben jij niet van plan om de Coolblue cadeaubon te gebruiken? Dan zijn er een aantal opties. Je laat de geldigheid verlopen, geeft de bon aan iemand anders of je wisselt de bon in voor geld! Wissel.nl helpt je graag verder. Wij betalen namelijk geld voor jouw cadeaubon! Bij Wissel.nl is het 7 dagen per week mogelijk om een Coolblue cadeaubon in te wisselen. Vul het inwisselformulier in op onze website en ontvang binnen enkele minuten een vrijblijvend bod. Het wordt doorgaans volledig online geregeld, maar er zijn meer opties!

Coolblue cadeaubon inwisselen voor geld
Inwisselformulier

Wissel direct je cadeaubon in

Wissel je Coolblue vandaag nog in bij Wissel.nl

Ligt jouw Coolblue cadeaubon in de kast onder het stof? Kan je wel een extra zakcentje gebruiken? Wissel hem dan in! Heel eenvoudig en snel online. Nadat je het inwisselformulier hebt ingevuld, krijg je een bod dat doorgaans wordt gebaseerd op 80% van de actuele waarde. Bij een akkoord vragen wij om de cadeaubongegevens aan te leveren, zodat wij deze kunnen gebruiken. Na ontvangst zorgen wij dat het bedrag wordt overgemaakt. Onze betalingen gaan met Instant Payment, het geld staat doorgaans direct na ontvangst op je rekening. Zelfs in het weekend!

VLiever omruilen voor een andere cadeaubon? Ook dat is mogelijk bij Wissel.nl. Kies voor een bon van Bol.com, Zalando of Wehkamp.

Andere inwisselopties

Vind jij het niet prettig om alle gegevens digitaal aan te leveren? Bij Wissel.nl is het ook mogelijk om de cadeaubon en andere informatie via de post te verzenden. Kom je liever persoonlijk de cadeaubon overhandigen om samen het inwisselproces in orde te maken? Dat is uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Voor persoonlijke inwisseling zijn wij op werkdagen beschikbaar.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over onze inwisselservice? Of heb je vragen na aanleiding van bovenstaande informatie? Neem een kijkje op de pagina met onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wissel.nl is al 6 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland. Meer dan 500.000 bonnen werden al ingewisseld!
Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 600.000 bonnen ingewisseld Meer dan 600.000 bonnen ingewisseld