FashionCadeau inwisselen voor geld

Heb je een FashionCadeau en wil je deze inwisselen voor geld? Dat kan dat bij Wissel.nl. Wij Heel gemakkelijk online op onze website. Vul het inwisselformulier in en ontvang direct een vrijblijvend bod.

Wanneer je een FashionCadeau inlevert bij Wissel.nl, kun je ervoor kiezen om het geld direct op je rekening te laten storten of je krijgt het geld in de vorm van een andere cadeaubon.  

FashionCadeau inwisselen voor geld

Wissel je FashionCadeau in voor geld

Iedere cadeaubon heeft waarde. Wil jij toch nog wat verdienen met je FashionCadeau, maar heb je het bijvoorbeeld gekregen van een vriend(in)? Het is natuurlijk niet netjes om te vragen of hij/zij de bon wilt ruilen voor geld. Bij Wissel.nl is dit probleem verleden tijd. Wij komen altijd met een eerlijk bod.

Bij akkoord kun je dit bedrag laten overmaken naar je bankrekening (dit duurt vaak maximaal drie werkdagen) of je kunt het op een aantal andere manier ontvangen. Welke manieren dit zijn verschilt per in te wisselen bon. Kijk op onze site voor de verschillende mogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben op basis van de berekening, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Het uitbetalen van de FashionCadeau bon doen wij 7 dagen per week.  Ook in de weekenden storten de banken tegenwoordig het geld direct dus je kan gelijk over het geld beschikken.

FashionCadeau ruilen voor Bol.com tegoed

Wil je liever Shoppen bij Bol.com? Ruil dan je FashionCadeau in voor Bol tegoed. Kies bij het inwisselen voor uitbetaling in Bol.com tegoed en je ontvangt binnen enkele uren het tegoed per email.

Belangrijk om te weten

Als je ervoor kiest om je FashionCadeau in te wisselen voor geld, dan heb je hier verschillende voordelen van:

- Je bent vrij om te besteden wat je wil: met geld kan je namelijk altijd wel iets leuks doen, terwijl een cadeaubon soms erg beperkt is;

- Je hoeft niet meer naar een specifieke winkel toe: met contant geld kan je gewoon naar elke winkel toe;

Wil je meer informatie?

Wil jij weten of jouw FashionCadeau voldoet aan onze eisen? Doe dan de online saldocheck op onze website. Heb je vragen na aanleiding van bovenstaande informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom 7 dagen per week geopend. Onze klantenservice is beschikbaar per e-mail van 08:00 tot 21:00. Telefonisch zijn wij te bereiken tijdens kantooruren.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld