Fonq cadeaubon inwisselen voor geld

Wissel.nl is dé plek waar je terecht kunt als je je Fonq cadeaubon wilt wisselen voor geld. Wij snappen dat geld soms handiger is dan een Fonq cadeaubon en daarom maken wij het mogelijk om je cadeaubon te wisselen voor geld. Lees snel verder om te zien waarom Wissel.nl de beste plek is om je Fonq cadeaubon in te wisselen voor geld.

Fonq cadeaubon inwisselen voor geld

Wissel je Fonq cadeaubon in voor geld

Misschien ben je aan het sparen voor iets dat je écht graag wilt hebben, wil je liever iets anders kopen met het geld of heb je gewoon meer aan wat extra cash? Wanneer je ervoor kiest om je Fonq cadeaubon in te wisselen voor geld bij Wissel.nl, weet je zeker dat je het maximale uit jouw bon haalt.

Als je de Fonq cadeaubon inruilt bij Wissel.nl, dan krijg je direct geld uitbetaald op je rekening. Het enige wat je hoeft te doen is de gegevens invullen op het inwisselformulier. Je krijgt vervolgens binnen enkele minuten een bod. De bon moet natuurlijk nog wel geldig zijn. Het is alleen mogelijk om een bon in te ruilen met een minimale waarde van €5,-.

Digitaal of in onze winkel

Het is heel eenvoudig om een cadeaubon in te wisselen bij Wissel.nl. Na het invullen van het inwisselformulier en een akkoord krijg je een aantal opties. Je kunt de bon namelijk digitaal naar ons versturen, maar ook per post verzenden is een optie. Kom je liever langs om de cadeaubon persoonlijk in te wisselen? Je bent welkom op werkdagen van 9:00 tot 16:30 op de Peppelkade 13A in Houten. Wij vragen je wel om vooraf een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk door contact op te nemen. Bij alle inwisselopties heb jij het geld of de tegoedbon uiterlijk een dag later binnen.

Meer weten?

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom 7 dagen per week geopend. Onze klantenservice is beschikbaar per e-mail van 08:00 tot 21:00. Telefonisch zijn wij te bereiken tijdens kantooruren.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld