Intertoys cadeaubon inwisselen voor geld

Hadden opa en oma geen idee wat ze jouw kleintje voor zijn of haar verjaardag moesten geven en kwamen ze met een Intertoys cadeaubon aanzetten? Ligt deze nu onderin een la omdat je kleine spruit eigenlijk alles heeft gekregen wat zijn of haar hartje begeerde? Dan is het zonde om deze daar te laten liggen. Cadeaubonnen zijn namelijk niet onbeperkt geldig en er zit toch een waarde aan een Intertoys cadeaubon verbonden. Is het niet een beter idee om de Intertoys cadeaubon in te wisselen voor geld en dit bijvoorbeeld op de spaarrekening van je kindje te zetten? Of is hij of zij aan het sparen voor iets anders moois en zijn dit misschien net de centjes die nog ontbraken? Bij Wissel.nl kun je heel eenvoudig een Intertoys cadeaubon inwisselen voor geld. Het enige wat je hoeft te doen is ons inwisselformulier in te vullen.

Intertoys cadeaubon inwisselen voor geld

Wissel jouw Intertoys cadeaubon in bij Wissel.nl

Bij Wissel.nl kun je 7 dagen per week terecht, dus ook in het weekend of ‘s avonds laat. Wanneer je jouw Intertoys cadeaubon inwisselt bij Wissel.nl, ontvang je altijd een bod tot wel 85% van de waarde. Er worden geen verborgen kosten in rekening gebracht, je krijgt altijd een duidelijk bod op onze website. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een bankrekening waarop wij het geld kunnen overmaken. Het inwisselen van jouw Intertoys cadeaubon voor geld is heel gemakkelijk bij Wissel.nl.

Andere inwisselopties

Vind jij het niet prettig om alle gegevens digitaal aan te leveren? Bij Wissel.nl is het ook mogelijk om de cadeaubon en andere informatie via de post te verzenden. Kom je liever persoonlijk de cadeaubon overhandigen om samen het inwisselproces in orde te maken? Dat is uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Voor persoonlijke inwisseling zijn wij op werkdagen beschikbaar.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over onze inwisselservice? Of heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem een kijkje op de pagina met onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wissel.nl is al 6 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland. Meer dan 500.000 bonnen werden al ingewisseld!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld