Intratuin cadeaubon inwisselen voor geld

Het is natuurlijk een bekend cadeau: de cadeaubon. Dat is lekker handig, want dan kan iemand zelf bepalen wat hij of zij wilt kopen. Een nadeel is echter dat je dan niet het bedrag uit kan geven bij een andere winkel. Heb jij nog een cadeaubon voor een woonwinkel, of bijvoorbeeld voor de Intratuin? Wissel deze in voor geld bij Wissel.nl.

Intratuin cadeaubon inwisselen voor geld

Wissel je Intratuin cadeaubon in voor geld

Om je Intratuin cadeaubon in te wisselen voor geld ga je naar de website van Wissel.nl en vul je het inwisselformulier in. Vervolgens krijg je direct een automatisch bod in jouw mail. Als je akkoord bent met het bedrag, dan kun je de verzilvering aanvragen en sturen wij jou het geld zo snel mogelijk toe. Het is mogelijk om het geld op verschillende manieren te ontvangen, zoals via iDEAL, PayPal of bankoverschrijving.

De voordelen

- Je hoeft niet meer naar een Intratuin vestiging toe om iets te kopen of te bestellen;

- Je hoeft geen rekening meer te houden met openingstijden;

- Je kunt zelf bepalen wat je met het geld doet;

- Het is makkelijk, snel en veilig.

Wissel.nl is een erkende en betrouwbare partij die al sinds 2015 cadeaubonnen inwisselt voor contant geld of geld op je rekening. Het is makkelijk, snel en veilig om je cadeaubon te verzilveren bij wissel.nl.

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over het inwisselen van je Intratuin cadeaubon, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@wissel.nl.

Ook hebben we natuurlijk een veelgestelde vragen sectie waar je waarschijnlijk het antwoord op je vragen al terug kunt vinden. Vergeet dus niet om daar ook een kijkje te nemen!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld