iTunes card inwisselen voor geld

Heb jij recent een iTunes card gekregen van je partner, vrienden, collega of iemand anders? Heel leuk natuurlijk, als je er daadwerkelijk gebruik van gaat maken. Misschien puilt jouw digitale opslag met muziek, podcasts en luisterboeken al uit en kun je het geld beter ergens anders voor gebruiken. Dan heeft Wissel.nl dé oplossing. Het is namelijk mogelijk om jouw iTunes card in te wisselen door geld. Gemakkelijk en snel online! Heb jij de iTunes card niet meer nodig, maar is een extra zakcentje altijd welkom? Vul dan het inwisselformulier in op deze pagina en ontvang direct een vrijblijvend bod. Bij akkoord ontvang jij het geld morgen nog op je rekening!

iTunes card inwisselen voor geld
Inwisselformulier

Wissel direct je cadeaubon in

Wissel je iTunes card vandaag nog in bij Wissel.nl

Wil jij de iTunes card niet laten verlopen, maar ben je ook niet van plan om hem te gebruiken? Het is natuurlijk niet netjes om aan de gever te vragen of hij/zij de bon wilt ruilen voor geld. Bij Wissel.nl is dit probleem verleden tijd. Wij komen altijd met een eerlijk bod. Liever wisselen voor een cadeaubon van Bol.com, Wehkamp of Zalando? Ook dat is een optie. Bij onze ruilactie voor een bon ontvang je een hoger tegoed dan bij een inwisselactie voor geld.

Snel je geld op de rekening

Het inwisselproces bij Wissel.nl is erg eenvoudig. Op het inwisselformulier vragen wij om de volgende gegevens: het merk (iTunes, niet Apple), het geldbedrag en de geldigheidstermijn. Daarnaast vragen wij ook om je naam en e-mailadres. Nadat je alle gegevens naar waarheid hebt ingevuld, klik je op de ‘Doe mij een bod!’-button. Wij werken aan de hand van een automatisch antwoord. Je ontvangt doorgaans binnen enkele minuten een bod op jouw cadeaukaart.

Meer weten?

Wil jij weten of jouw iTunes card voldoet aan onze eisen? Doe dan de online saldocheck op onze website. Heb je vragen na aanleiding van bovenstaande informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom 7 dagen per week geopend. Onze klantenservice is beschikbaar per e-mail van 08:00 tot 21:00. Telefonisch zijn wij te bereiken tijdens kantooruren.

Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 600.000 bonnen ingewisseld Meer dan 600.000 bonnen ingewisseld