VVV Cadeaubon inwisselen voor geld

Liever geld op je rekening dan een VVV Bon? Bij Wissel.nl kan je razendsnel je cadeaubonnen laten inwisselen voor geld. Voor VVV bonnen geven wij de hoogste vergoeding, namelijk 80% van de waarde. Wil je direct inwisselen, vul dan onderstaande formulier in. Het kost je slechts 1 minuut.

VVV Cadeaubon inwisselen voor geld

VVV Cadeaubon inwisselen voor geld? Slim! 

De VVV Cadeaubon wordt al jaren niet meer verkocht maar er zijn nog heel veel van deze oude papieren cadeaubonnen in omloop. Heb jij ze nog in de keukenlade liggen? Zonde toch? Laat bij ons je VVV Cadeaubonnen uitbetalen in geld! Je kan ze persoonlijk langsbrengen in Houten bij ons Wissel kantoor of per post opsturen. Wij betalen gelijk uit als de bonnen bij ons binnen zijn. Betaling van de VVV bonnen gaat altijd per bank óf, wanneer je kiest voor ruilen, dan ontvang je het ruiltegoed per e-mail.

Jouw VVV Bon verkopen? 

Wil jij snel, eenvoudig en tegen een goede prijs je VVV Cadeaubon verkopen? Dan ben je bij Wissel.nl aan het juiste adres. Vul hieronder in het kort enkele gegevens in zoals de waarde van je VVV bonnen, je email en je uitbetaalkeuze (in geld of ruilen) en stuur ons de bonnen op per post. Wij maken direct na het ontvangst het geld aan je over óf mailen jouw het gekozen tegoed. 

Liever geld dan je VVV Cadeaubon? 

Wil je meer flexibiliteit dan met je VVV Cadeaubon? Dan kan je je bon aan ons verkopen voor geld. Je kiest dan zelf waar je het geld gaat besteden in plaats van de inwisselpunten van VVV. 

Is de VVV Cadeaubon nog geldig? 

JA! De papieren cadeaubonnen van VVV zijn nog geldig, mits de waarde in Euro is aangegeven. Er is dus geen geldigheid van toepassing, het is onbeperkt geldig. 

Iris Cheque is die nog geldig? 

De Iris Cheque is de voorganger van de VVV Bon. Als op de bon een Euro bedrag staat dan accepteert VVV ze nog steeds! En dat betekent dat je de Iris Cheque bij ons kunt inwisselen voor geld! 

 

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld