Menu
0

Medewerker binnendienst M/V 32-40 uur per week

Wissel.nl is op zoek naar een enthousiaste en commerciële collega! 

Wissel.nl is opgericht in 2015 en is inmiddels de belangrijkste handelsplaats voor 2e hands cadeau- en tegoedbonnen. Consumenten kunnen veilig en snel hun ongewenste cadeaubonnen inwisselen voor geld óf 2e hands cadeaubonnen kopen met korting. 

Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende/commerciële collega die het leuk vindt om op alle gebieden mee te werken aan de dagelijkse operatie én groei van ons bedrijf. Jouw werkzaamheden zijn onder andere: verwerken en uitbetalen van ingewisselde cadeaubonnen, telefonisch en persoonlijk contact met klanten, bijhouden van de Facebook pagina, beheren van de klantenservice mailbox, administratie, verwerken internet bestellingen en (eventueel) promotie werkzaamheden. Jouw enthousiasme en drive is veel belangrijker dan je opleiding en werkervaring. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.  

Sta jij aan het begin van je carrière en spreekt ons bedrijf én deze functie jou aan? Stuur een e-mail naar: martijn@wissel.nl of bel voor meer informatie 030-2270662.