Nieuws

29 apr. 2024
 

Klussen en tuinieren in de lente met korting

Tripje naar de Gamma, Hornbach, Praxis of Intratuin gepland? De kosten bij bouwmarkten en tuincentra kunnen snel oplopen. Bespaar geld met een tweedehands cadeaukaart met korting!

Lees meer
15 jan. 2024
 

Wissel.nl op het NOS journaal: handel in cadeaubonnen

Een primeur: Wissel.nl is op het NOS journaal geweest tijdens de aflevering op 27 december! Dezelfde dag is er een artikel geplaatst over de handel in cadeaubonnen. Bekijk het item uit het NOS journaal in deze video, of lees het volledige artikel van de NOS.

Lees meer
08 jan. 2024
 

CEO-fraude: gedonder met cadeaubonnen

Oplichters worden steeds behendiger in online zwendels - bijvoorbeeld door zich als jouw baas voor te doen en je cadeaubonnen te laten kopen. Lees hier wat je hiertegen kunt doen en hoe Wissel je eventueel kan helpen als je slachtoffer bent geworden.

Lees meer
18 dec. 2023
 

Keuzecadeau met kerst: liever geld dan een geschenk

Hoewel keuzecadeaus een goedbedoeld gebaar zijn van je werkgever, hebben sommigen van ons simpelweg de voorkeur voor cash. Gelukkig biedt Wissel.nl de mogelijkheid om je keuzecadeau om te zetten in geld.

Lees meer
14 dec. 2023
 

Nieuw bij Wissel: tover je ongebruikte cadeaubon om in een maaltijd van Thuisbezorgd!

Sinds deze week hebben we weer een nieuwe omruil-optie voor jouw ongebruikte cadeaubon: Thuisbezorgd! Lees verder hoe je jouw bon binnen een mum van tijd kunt omruilen en iets lekkers kunt bestellen.

Lees meer
11 dec. 2023
 

Een Tintelingen cadeaubon of keuzecadeau inwisselen voor geld? Zo doe je dat!

Heb je van je werkgever een Tintelingen cadeaubon of keuzecadeau ontvangen, maar heb je eigenlijk liever gewoon geld? Lees hier hoe je dat doet.

Lees meer
01 dec. 2023
 

Een Yesty cadeaubon inwisselen voor geld? Zo doe je dat!

Een Yesty cadeaubon ontvangen, maar liever geld op je rekening? Bij Wissel.nl kun je dat regelen - hier lees hoe je dat doet.

Lees meer
27 nov. 2023
 

Wissel je Kruidvat cadeaubon in voor geld - online, eenvoudig en snel!

Heb je een Kruidvat cadeaubon ontvangen, maar heb je liever direct geld? Wissel je bon in bij Wissel.nl! Binnen enkele minuten is het geregeld, en het geld staat binnen enkele uren op je rekening. Lees verder hoe het werkt.

Lees meer
23 okt. 2023
 

Je oude cadeaubon omruilen voor een Podium Cadeaukaart

Ga je regelmatig naar een theatervoorstelling, concert of theaterfestival in Nederland of België? En heb je ergens een ongebruikte cadeaubon liggen? Wissel die bon dan via Wissel.nl in voor een nieuwe Podium Cadeaukaart!

Lees meer