Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Cadeaubonnen inwisselen voor geld

06 dec. 2017
Cadeaubonnen inwisselen voor geld

Hoeveel waarde-, tegoed- en cadeaubonnen heb jij nog ergens in een la  liggen? En ga je die nog gebruiken? - L1

Wissel je cadeaubonnen in voor geld

Krijg je wel eens cadeaubonnen die je niet gebruikt en in je la blijven liggen? Bijvoorbeeld een HEMA of IKEA cadeaukaart. Deze cadeaukaarten kan je ruilen voor geld of een andere cadeaubon bij Wissel.nl. De bonnen zijn gemakkelijk online in te wisselen via een inwisselformulier

Hoe werkt het?

Vul in welke cadeaubonnen je zou willen inwisselen voor geld. Je ontvangt direct een bod. Ben je akkoord, dan betalen wij je altijd uiterlijk de volgende werkdag uit. per post opsturen is vaak niet eens nodig!

  • Makkelijk en betrouwbaar
  • Vaak dezelfde dag nog uitbetaald
  • Al meer dan 500,000 bonnen ingewisseld

Cadeaubon inwisselen ondankbaar?

Misschien voel jij je ondankbaar, omdat je liever geld of een andere cadeaubon hebt. Dat is helemaal niet nodig! Ik heb zelf ook weleens een cadeaukaart gehad waar ik minder blij mee was. Hier voelde ik mij best schuldig over.  Natuurlijk had ik deze kunnen bewaren, maar ik heb hem verkocht aan Wissel.nl. Op deze manier heb je tóch iets aan het cadeau.

 

Mijn eigen ervaring

Voor mijn verjaardag heb ik een cadeaubon ontvangen van Hallmark waar ik zelf niet mee uit de voeten kon en toen kwam Wissel op mijn pad. Ik liet weten welke cadeaubon ik eventueel wilde inwisselen en Wissel deed mij een goed bod waarmee ik akkoord ben gegaan. Binnen één dag stond het geld toen al op mijn rekening, bizar! Op deze manier heb ik toch iets aan mijn kado gehad, wat anders waarschijnlijk in een la was blijven liggen. 

Mocht je deze feestdagen een cadeaubon ontvangen die je liever inwisselt voor geld, dan weet je nu hoe je dit regelt! Wat is jouw meest favoriete cadeaukaart? Of ben je écht geen fan en ontvang je liever geld? Mijn favoriete cadeaukaarten zijn die van IKEA en Hema!