Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Cadeaubon uitbetalen? Binnen enkele uren op je bankrekening!

05 nov. 2019

Cadeaubonnen uitbetalen in geld.

Steeds vaker worden wij gevonden door personen die liever geld hebben dan een cadeaubon. Omdat regelmatig gevraagd wordt om een snelle uitbetaling hebben wij nu meerdere uitbetaal momenten overdag, in de avond en in de weekeinden. Kijk je naar onze reviews op Trustpilot dan valt direct op dat het snel verwerken en uitbetalen van cadeaubonnen heel erg wordt gewaardeerd. Er is een hele duidelijk behoefte aan snelle uitbetaling. 

Het merendeel van de cadeaubonnen en cadeaukaarten die bij ons worden ingewisseld gaat tegenwoordig digitaal. Zodra de codes op de site zijn ingevoerd dan kan je er vanuit dat je binnen enkele uren geld op je rekening hebt. Kies voor een ruilen, dan zal je ook binnen enkele uren het tegoed van Bol.com of Zalando per mail van ons ontvangen.

Er zijn nog wel merken waarbij wij "de volgende werkdag" uitbetalen. Hier nemen wij (ter voorkoming van misbruik/fraude) wat langer de tijd voor aanvullende controle. 

Heb jij een cadeaubon van VVV (kaart), Bol.com, FashionCheque, Primera  Cadeaubon.nl, PodiumCadeau, Bioscoopbon, Douglas, ICI Paris XL, Kunst&Cultuur, Bijenkorf, Wehkamp, Gift for you, Weekendjeweg.nl, Rituals, Fleurop of HEMA dan kan je bij ons digitaal (direct zonder post) inwisselen en kan je er tevens vanuit gaan het het binnen enkele uren is geregeld! 

Bij twijfel of vragen neem dan gerust contact op! klantenservice@wissel.nl