Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Hoe kan ik mijn cadeaubon inwisselen voor geld?

11 mei 2020

Hoe kan ik mijn cadeaubon inwisselen voor geld?

Heb jij thuis cadeaubonnen liggen die je niet gaat gebruiken? Wij hebben daar de perfecte oplossing voor. Het is namelijk zonde als je deze cadeaubonnen niet gaat gebruiken en de waarde op deze bon verloopt. Je kunt deze cadeaubonnen bij ons inwisselen voor geld, zodat jij dit geld ergens anders aan kunt besteden. Maar hoe werkt dit precies? Wij vertellen je hier hoe je jouw cadeaubon kunt inwisselen voor geld.

 

Wissel jouw cadeaubon in

Het maakt niet uit welke cadeaubon jij hebt, want je kunt bij ons altijd een aanvraag indienen. Geef aan welke cadeaubon jij hebt en van welke waarde hij is. Vervolgens doen wij je een bod. Wij bieden zowel in geld als in ruil tegoed. Het vragen van een bod is geheel vrijblijvend, dus je kunt er ook nog even over nadenken. Het automatische bod wordt per mail bevestigd. Zodra jij het bod hebt geaccepteerd zullen wij het geld op jouw rekening storten. Het maakt hierbij ook niet uit of je een digitale cadeaubon hebt of een papieren. Je kunt het allemaal bij ons inwisselen.

Kom langs op kantoor

Liever persoonlijk je cadeaubon inwisselen? Kom dan langs op ons kantoor. Hiervoor raden wij je aan om eerst even een afspraak te maken. Wij betalen jou meestal al binnen een paar uur het afgesproken bedrag uit op je bankrekening. Liever ruilen? Dan ontvang je ook razendsnel een Bol, Zalando of Wehkamp tegoed in je mailbox.

Meer informatie over cadeaubonnen

Heb je vragen over het inwisselen van jouw cadeaubonnen voor geld? Wij geven je graag meer informatie over het inwisselen en kopen van cadeaubonnen. Raadpleeg daarom nu onze specialisten en zij staan je graag te woord. Wij zijn per mail 7 dagen per week bereikbaar en telefonisch tijdens kantooruren, of laat even jouw persoonlijke gegevens achter op onze contactpagina. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.