Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Je cadeaubonnen inwisselen voor geld? Dat kan bij Wissel! Wij vertellen je er meer over.

11 mei 2020

Kan ik mijn cadeaubon inwisselen voor geld?

Cadeaubonnen die je niet gaat gebruiken kun je gemakkelijk inwisselen voor geld. Hierdoor gaat de waarde van de cadeaubon niet verloren en kun jij het geld gewoon ergens anders aan besteden. Het zou immers zonde zijn als je de cadeaubon thuis laat verlopen. Het kan zijn dat je een cadeaubon voor je verjaardag hebt gekregen, maar al direct weet dat je dit niet gaat gebruiken. Je kunt dan gerust je cadeaubon inwisselen voor geld, zodat je dit bij een andere winkel kunt besteden. Benieuwd hoe dit precies in z’n werk gaat? Wij vertellen het je.

 

Inwisselen voor geld of ruiltegoed

Cadeaubonnen inwisselen voor geld kan dus! Bij ons kun je terecht om jouw cadeaubonnen in te wisselen of nieuwe cadeaubonnen met korting te kopen. Allereerst kun je jouw cadeaubon met waarde invoeren zodat wij een bod kunnen uitbrengen. Aan de hand van dat bod kun jij beslissen of jij dit geld er voor terug wilt. Ga je akkoord? Dan krijg je dit geld meestal al binnen enkele uren op jouw rekening gestort. Wil je liever geen geld maar ruil tegoed? Dan kun je kiezen voor het tegoed van Bol, Zalando of Wehkamp en ook dit zul je direct ontvangen na bevestiging. Dit tegoed zal altijd hoger zijn dan het geld bedrag. Maak dus een passende keuze.

Aanvraag voor inwisselen

Ga dus naar ons inwissel formulier, kies een cadeaubon met een bepaalde waarde en geef je emailadres in. Je ontvangt direct een bod op jouw cadeaubon. Het maakt hierbij niet uit of je een digitale cadeaubon of papieren cadeaubon hebt. Alles is mogelijk bij Wissel. Wij leiden je door het inwissel proces en geven in duidelijke stappen aan wat wij van je nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld het uploaden van een foto zijn.

Vragen over het inwisselen

Heb je vragen over het inwisselen van jouw cadeaubonnen? Neem dan nu even contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag verder en geven antwoord op al jouw vragen. Wij zijn per mail 7 dagen per week (klantenservice@wissel.nl) bereikbaar en telefonisch tijdens kantooruren maar je kunt er ook voor kiezen om jouw gegevens achter te laten op onze website. Wij nemen dan contact met jou op.