Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Postcode Loterij cadeaubon gewonnen!

31 jan. 2019
Postcode Loterij cadeaubon gewonnen!

Postcode Loterij | Elke zondag € 1 miljoen - Loten.nl

Bookspot shoptegoed, Hema of een Rituals cadeaubon gewonnen?

Elke maand prijswinnaars van leuke cadeaubonnen zoals Bookspot (voorheen ECI) HEMA of Rituals. Wat doe jij met je gewonnen cadeaubonnen? Wat nu als het niet het merk van jouw smaak is? Even geen boeken of games nodig maar je wint wel een Bookspot cadeaubon.....Voor wissel.nl zijn dit hele courante merken en wij kunnen er daarom een mooi bedrag voor uitbetalen; 70% voor Bookspot bonnen, 79% voor HEMA en 75% voor Rituals bonnen. 

Bookspot shoptegoed inwisselen voor geld:

Bookspot bonnen hoef je niet naar ons op te sturen per post. Wij hebben alleen de code nodig die je vind in de brief van de Postcode loterij. Deze Shoptegoedcode kan je direct invoeren op het inwissel formulier. Wij verwerken elke werkdag de ingewisselde codes.

HEMA cadeaubonnen inwisselen voor geld:

Onze klanten (kopers van bonnen met korting) ontvangen HEMA cadeaubonnen graag fysiek. Om die reden is het niet mogelijk om HEMA bonnen digitaal via de site in te wisselen. Na aanmelding via het formulier vragen wij om de bon fysiek (post of persoonlijk) bij ons aan te leveren. Uitbetaling doen wij altijd de dag van post ontvangst.

Rituals cadeaubonnen inwisselen voor geld: 

Postcodeloterij Rituals cadeaubonnen zijn alleen online te gebruiken. Het is daarom niet nodig om de bonnen op te sturen naar wissel.nl. Je kan snel een eenvoudig de codes aanmelden via het inwissel formulier op onze site. Uitbetaling van de codes altijd direct dezelfde werkdag!