Bakkers cadeaukaart inwisselen voor geld

Wanneer je een cadeaukaart hebt die je niet kunt gebruiken, is het mogelijk om deze in te wisselen voor geld. Je kunt dit doen bij Wissel.nl. Ook als je liever een andere cadeaukaart of tegoedbon krijgt kun je dit doen bij Wissel.nl. Wij geven namelijk altijd een bod voor het omzetten van een cadeaukaart naar geld, maar je kunt ook andere bonnen kiezen. Vul het inwisselformulier in.

Bakkers cadeaukaart inwisselen voor geld

Wissel jouw Bakkers cadeaukaart in voor geld

Om je Bakkers cadeaukaart in te wisselen voor geld, ga je naar de website van wissel.nl. Daar vul je de code van je cadeaukaart in en je krijgt direct een bod te zien. Je kunt het geld krijgen via bankoverschrijving. Hiervoor hebben we je IBAN nodig. Zorg ervoor dat je bankgegevens overeenkomen met de bankrekening waar je het geld op wilt ontvangen.

Bij de meeste Nederlandse banken staat het geld vervolgens binnen een aantal werkdagen op je rekening. Mocht het geld na 5 werkdagen nog niet binnen zijn dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice om ter controle. Bij het inwisselen voor een andere cadeaukaart van bijvoorbeeld Zalando of Bol.com ontvang je de nieuwe code in de mail.

Waarvoor kan ik nog meer inwisselen?

Naast Bakkers kaarten, kan je bij wissel.nl ook terecht met andere soorten cadeaukaarten. Denk hierbij aan AH, Bol.com, IKEA of Zalando kaarten. Ook kaarten van webshops zoals Wehkamp, Coolblue of Bol.com kunnen ingewisseld worden voor geld. Kijk op de website van Wissel.nl voor een volledig overzicht.

Om te weten of je een bon nog kunt inwisselen is het belangrijk dat de bon niet verlopen is. Ook moet de bon meer dan 5 euro waard zijn. Voldoet jouw Bakkers cadeaukaart aan deze voorwaarden? Dan is de kans groot dat we de kaart van je kunnen overkopen!

Meer weten?

Wil je meer weten over het inwisselen van cadeaukaarten? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op via klantenservice@wissel.nl. Vergeet niet om eerst even een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. Er is een grote kans dat je vraag hier al tussen staat en dat wij deze al beantwoord hebben!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld