Boekenbon inwisselen voor geld

Een boekenbon is een leuk cadeau om te geven, maar soms is het fijner om deze in te wisselen voor geld. Bij Wissel.nl kun je jouw boekenbon inwisselen voor geld. Je vult simpelweg het formulier in en je ontvangt binnen een aantal uren het geld op jouw rekening. 

Boekenbon inwisselen voor geld

Wissel jouw Boekenbon in voor geld

Het is heel eenvoudig om jouw boekenbon in te wisselen voor geld. Vul het formulier in op de website van Wissel.nl en je ontvangt direct een bod. Bij akkoord heb je binnen een paar uur maar uiterlijk de volgende werkdag het geld op jouw rekening. Het enige wat je nodig hebt is een boekenbon en een bankrekeningnummer.

Soms heb je net even dat extra beetje geld nodig en heb je nog wel een cadeaubon of boekenbon liggen. In dat geval is het inwisselen van de bon voor geld de perfecte optie. Bij Wissel.nl zijn we ons bewust van het feit dat een cadeaubon een leuk geschenk is, maar dat niet iedereen de tijd of zin heeft om op tijd langs de betreffende winkel te gaan. In dat geval heb je veel meer aan geld op je rekening zodat je dit bij een andere winkel of online uit kan geven.

Is mijn Boekenbon geschikt?

Alle boekenbonnen zijn geschikt om in te wisselen bij Wissel.nl. Er zijn 2 soorten in omloop: 

- Boekenbonnen die beginnen met 60643624 .... Dit zijn de kaartjes van plastic.

- Boekenbonnen van papier. Deze zijn onbeperkt geldig en hebben wij per post nodig.

Ook is het belangrijk dat de bon nog niet verlopen is en meer waard is dan 5 euro. Als de bon aan deze voorwaarden voldoet is de kans groot dat we hem tegen geld of een andere cadeaubon kunnen inwisselen! Boekenbonnen van papier zonder uitgifte datum verlopen nooit!

Meer weten

Voor meer informatie over het inwisselen van cadeaubonnen kun je contact opnemen met de klantenservice van Wissel.nl (maandag tot en met vrijdag 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar) of stuur een e-mail naar klantenservice@wissel.nl. Wanneer je vragen hebt over andere topics kun je terecht in de FAQ’s op de website of neem contact op met de klantenservice.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld