Bol.com cadeaubon inwisselen voor geld

Heb je een Bol.com cadeaubon gekregen, maar ben je niet perse van plan om deze daadwerkelijk te gebruiken? Weggooien is natuurlijk zonde. Je kunt de cadeaubon namelijk altijd nog inwisselen voor geld. Wissel.nl helpt je daar graag mee verder. Bekijk het inwisselformulier op deze pagina, vul de gegevens in en ontvang direct een bod. Bij akkoord staat het geld morgen al op je rekening!

Bol.com cadeaubon inwisselen voor geld
Inwisselformulier

Wissel direct je cadeaubon in

Wissel je Bol.com cadeaubon gemakkelijk in voor geld

Heb je niet direct iets nodig van de Bol.com, maar kun je het geld altijd gebruiken? Dat begrijpen wij maar al te goed. Laat de cadeaubon niet verlopen! Wij wisselen hem graag in voor geld of een andere cadeaubon van bijvoorbeeld Wehkamp of Zalando. Het invullen van ons inwisselformulier is volledig vrijblijvend. Ga je niet akkoord met ons bod? Geen probleem!

Digitaal, met de post of in onze winkel

Het is heel eenvoudig om een cadeaubon in te wisselen bij Wissel.nl. Na het invullen van het inwisselformulier en een akkoord krijg je een aantal opties. Je kunt de bon namelijk digitaal naar ons versturen, maar ook per post verzenden is een optie. Kom je liever langs om de cadeaubon persoonlijk in te wisselen? Je bent welkom op werkdagen van 9:00 tot 16:30 op de Peppelkade 13A in Houten. Wij vragen je wel om vooraf een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk door vooraf contact op te nemen. Bij alle inwisselopties heb jij het geld of de tegoedbon uiterlijk een dag later binnen.

Meer informatie?

Wil je het saldo of de geldigheid van je Bol.com cadeaukaart checken voordat je hem gaat inwisselen? Ga dan naar onze saldocheck-pagina van Bol.com. Heb je vragen na aanleiding van bovenstaande informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom 7 dagen per week geopend. Onze klantenservice is beschikbaar per e-mail van 08:00 tot 21:00. Telefonisch zijn wij te bereiken tijdens kantooruren.

Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 600.000 bonnen ingewisseld Meer dan 600.000 bonnen ingewisseld