Inwisselen of ruilen?

Je cadeaubon ruilen levert nóg meer op dan inwisselen voor geld

Bij Wissel.nl kun je cadeaubonnen inwisselen voor geld - maar het levert je vaak meer op als je je cadeaubon inruilt voor een bon van een ander merk! Wanneer je je bon inwisselt voor geld ontvang je gemiddeld 78% van de waarde van je oorspronkelijke bon, maar bij ruilen is dit 90% - en in sommige gevallen kun je zelfs de volledige waarde van je bon ontvangen als een nieuwe cadeaubon! Vul direct hieronder ons inwisselformulier in en kijk wat je kunt krijgen voor je cadeaubon.

Snel en eenvoudig een cadeaubon omruilen

Hoe gaat het in z’n werking?

Vul in het inwisselformulier in welke cadeaubon(nen) je wilt omruilen. Je ontvangt direct een vrijblijvend bod in geld of tegoed.

Ga je akkoord met ons bod? Selecteer dan van welk merk je tegoed wilt ontvangen in ruil voor jouw cadeaubon(nen).

Lever de cadeaubon(nen) bij ons in. Heb je alleen digitale bonnen omgeruild? Dan ontvang je vaak het tegoed van je nieuwe cadeaubon dezelfde dag nog in je mailbox!

Ruil je cadeaubon om voor een bon van Bol.com, Wehkamp, Zalando, Etos, Gall & Gall of een Podium Cadeaukaart
Bespaar geld door een cadeaubon te ruilen

Goed voor je portemonnee

Heb je een bepaald product bij Bol.com, Zalando, Wehkamp, Etos, of Gall & Gall op het oog? Ruil dan een cadeaubon van een winkel waar je nooit shopt dan in voor één van die merken zodat je het gewenste product kunt kopen. Of als je regelmatig naar het theater gaat kun je je cadeaubon omruilen voor een Podium Cadeaukaart, zodat je geen of minder geld hoeft uit te geven aan tickets. Door je ongewenste cadeaubon om te ruilen hoef je je cadeaubon niet uit te geven aan iets wat je niet nodig hebt. Bovendien voorkom je hiermee dat cadeaukaarten ongebruikt blijven en uiteindelijk worden verspild.

Onze partners

Ruil je cadeaubon in voor één van deze merken:

 

"Mijn oude ‘vergeten’ theaterbonnen en CDbon uit laten betalen in een Wehkamp tegoed. Goede prijs gekregen."

Bekijk recensie
Wissel.nl

Duizenden tevreden klanten

We hebben al meer dan 1.000.000 bonnen ingewisseld - met veel blije klanten als gevolg! De vele goede recensies liegen er niet om. Maar ook als het onverhoopt misgaat weten klanten onze service te waarderen.

Een cadeaubon ruilen biedt flexibiliteit
Het voordeel van ruilen

Een cadeaubon ruilen biedt flexibiliteit

Een van de belangrijkste voordelen van het ruilen van een cadeaubon is dat het je meer flexibiliteit geeft in termen van wat je kunt kopen. Als je bijvoorbeeld een cadeaubon hebt gekregen voor een specifieke winkel, dan ben je beperkt tot wat die winkel verkoopt. Door de cadeaubon te ruilen voor een cadeaubon van een andere winkel, kun je meer keuzemogelijkheden hebben en uiteindelijk iets vinden dat beter bij je past. Je kunt op deze manier de cadeaubon toch optimaal gebruiken.

Vragen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van deze informatie? Dan kun je contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat 7 dagen in de week voor je klaar om jou zo goed mogelijk te helpen.

Maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren kun je ons bellen op 030-2270662

Per e-mail zijn wij 7 dagen per week bereikbaar op klantenservice@wissel.nl