Vind hier jouw cadeaubon met korting!

Geselecteerde categorie

Populair

Toon alle categorieën
Populair
Topdeals
Cashback
Keuzecadeaubonnen
Online warenhuizen
Fashion
Beauty & Wellness
Kinderen & Speelgoed
Eten & Drinken
Gaming & Media
Elektronica
Sport & Outdoor
Uitjes & Reizen
Huis & Tuin
Lezen
Sieraden
Overig
Alle merken
 

"Kreeg direct na de betaling de code per mail toegezonden. En kon zonder problemen gebruik maken van deze code."

Bekijk recensie
Wissel.nl

100% garantie op al je aankopen

Bij Wissel.nl hoef je je geen zorgen te maken - je hebt altijd garantie op je aankoop. En mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan staat onze klantenservice voor je klaar.

Cadeaubon kopen met korting óf cashback, Hoe werkt dat?

Korting of Cashback, wat is het verschil?

Koop je een cadeaubon met korting dan wordt het bedrag direct van de aankoop afgehaald en betaal je bijvoorbeeld 90 euro voor een bon van 100 euro. Koop je een cadeaubon met Cashback dan krijg je het percentage van de cashback transactie in je Wissel Wallet gestort. Daar vind je de volgende dag het saldo in je account. Je kunt dat voor een volgende aankoop gebruiken. Het tegoed is geldig op ons hele assortiment!

Geven jullie garantie op mijn aankoop?

Ja. Op alle aankopen bij Wissel.nl krijg je kopersgarantie. Werkt je code niet of is er een ander probleem? Mail ons 7 dagen per week krijg je snel een antwoord en een oplossing! Wij zijn elke dag tussen 0700 - 2100 uur bereikbaar voor je!

Zijn de cadeaubonnen vrij besteedbaar?

Wij willen graag een mooi assortiment van cadeaubonnen met voordeel aanbieden. Wij zorgen er voor dat er geen kortingsbonnen tussen zitten, dus alle bonnen in de shop (met korting of cashback) zijn altijd vrij te besteden.

Krijg ik de cadeaubon(nen) direct gemaild?

Zodra je bestelling is gedaan en afgerekend dan wordt binnen maximaal 1 minuut de codes per e-mail aan je verstuurd. Enkele merken zoals Diner Cadeau, Restaurant Cadeau, VVV Dinercheque zijn nog fysieke bonnen die je voor besteding fysiek bij je moet hebben. Deze worden uiterlijk de volgende werkdag per post toegestuurd.