Dinerbon inwisselen voor geld

Een dinerbon inwisselen voor geld? Het kan bij Wissel.nl! Wanneer je een dinerbon hebt, maar liever geld wilt, kun je deze inwisselen. Zo kun je zelf bepalen waar je het geld aan uitgeeft. Heb je een dinerbon die bijna niet meer geldig is? Dan kun je deze ook inwisselen voor geld. De dinerbon verloopt misschien, maar het geld wat wij op je rekening storten, verloopt niet! Vul het inwisselformulier in.

Dinerbon inwisselen voor geld

Wissel jouw dinerbon in

Je kunt jouw dinerbon inwisselen voor geld door op de website van Wissel.nl te zoeken naar de bon die je wilt inwisselen. Vul daarna het aantal bonnen in en klik op ‘inwisselen’. Je ontvangt dan direct een e-mail met een bod voor jouw cadeaubon. Na akkoord maken wij de transactie zo snel als mogelijk in orde.

Je kunt je dinerbon ook altijd inwisselen voor een andere tegoedbon of cadeaukaart. Kijk welke opties er beschikbaar zijn op de inwisselpagina voor jouw bon.

Weten of je bon geschikt is

Voordat je een bon inlevert, is het belangrijk om te weten of de bon geschikt is voor inwisseling. Op de website van Wissel.nl kun je controleren of jouw bon voldoet aan onze voorwaarden. Vul daarvoor de code van jouw bon in en klik op ‘controleren’. Als de code niet gevonden wordt, is de bon niet geschikt voor inwisseling.

Denk je op basis van de veelgestelde vragen toch dat je dinerbon geschikt zou moeten zijn om hem in te wisselen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we zijn altijd bereid om eens extra naar jouw bon te kijken.

Meer weten?

Wil je meer weten over het inwisselen van dinerbonnen? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Vergeet niet om even een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. De kans is groot dat het antwoord op je vragen hier ook al te vinden is!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld