Inwisselformulier

Ontvang direct een vrijblijvend bod

Inwisselen

Zo simpel is het

Vul in het inwisselformulier in welke bon(nen) je wilt inwisselen.

Je krijgt van ons direct een
(vrijblijvend) bod. Wij bieden
zowel geld als ruiltegoed aan.
Je mag kiezen wat je wil!

Na akkoord lever je de bonnen
digitaal of per post in. Het geld
staat uiterlijk de volgende
werkdag op je rekening (maar
vaak al binnen enkele uren!).

Meer informatie

Een vrijblijvend bod

Selecteer in het inwisselformulier een cadeaubon met een bepaalde waarde en vul je e-mailadres in. Je krijgt dan direct een bod op jouw cadeaubon(nen). Wij bieden zowel in geld als in ruiltegoed. Het ruiltegoed (Bol, Zalando of Wehkamp tegoed) zal altijd hoger zijn dan het geld bedrag. Het automatische bod wordt direct per e-mail bevestigd. Het vragen van een bod is geheel vrijblijvend. Bedragen boven de 2000 euro worden handmatig door ons behandeld. Je ontvangt dan een bod per e-mail. Op enkele merken ontvang je geen automatisch bod, ook hier volgt later een bod per e-mail.

Een cadeaubon digitaal of per post inwisselen

Veel merken kunnen bij ons digitaal (via het inwissel formulier) worden ingewisseld. Cadeaubonnen(of kaarten) die geschikt zijn voor online gebruik kunnen in de meeste gevallen digitaal aangeboden worden, papieren bonnen in alle gevallen niet (zoals de oude VVV Bon en Theaterbon en papieren Boekenbonnen).

Zodra je het juiste merk kiest verschijnt er verderop in het formulier automatisch de mogelijkheid om een foto te uploaden als jouw bon digitaal kan worden ingewisseld. Kras eerst de code op de cadeaukaart open voordat je de foto maakt. Heb je meerdere bonnen, maak er dan één foto van (je kunt maximaal 1 foto uploaden). Het is belangrijk om ook de bonnummer(s) en de veiligheidscode(s) over te nemen in het daarvoor bedoelde veld.

Heb je geen upload mogelijkheid gekregen dan hebben wij jouw bon fysiek nodig en wij vragen je om deze per post te verzenden naar het adres wat je op het scherm te zien krijgt. Het adres staat ook in de bevestiging e-mail vermeld. Schrijf altijd op de achterzijde van de envelop het referentienummer van je aanvraag. Dit zorgt voor een snelle en soepele verwerking én uitbetaling.

Een cadeaubon persoonlijk inwisselen

Je kunt bij ons langskomen om je cadeaubonnen persoonlijk in te wisselen op werkdagen van 09.00 uur - 16.30 uur op de Peppelkade 13A in Houten (op afspraak). Wij betalen jou direct het afgesproken bedrag uit op je bankrekening. Alle betalingen worden direct bijgeschreven op je rekening ongeacht welke bank je hebt (BUNQ uitgezonderd). Als je kiest voor ruilen, dan ontvang je ook direct je Bol, Zalando of Wehkamp tegoed per e-mail.

Uitbetaling

Je kunt kiezen voor een uitbetaling per bank of in bol.com / Zalando / Wehkamp tegoed. Wij werken met meerdere betaalmomenten per dag tussen 09.00 - 22.00 uur 7 dagen per week. (in het weekend 1 keer per dag). Bankbetalingen worden direct bijgeschreven, ongeacht welke bank je hebt (BUNQ uitgezonderd). Na de betaling ontvang je een automatische email ter bevestiging. Het bol.com, Zalando of Wehkamp tegoed wordt per email toegezonden en is minimaal 2 jaar geldig en volledig vrij besteedbaar.

In enkele gevallen kan de betaling iets langer duren, dit wanneer er extra controles nodig zijn of wanneer wij de bon eerst moeten doorverkopen. Je kunt ervan uitgaan dat het nooit langer dan 2 werkdagen zal duren.

Cadeaubonnen met korting

In onze webshop vind je een afwisselend assortiment van 2e hands cadeaubonnen met korting. Alle cadeaubonnen die geschikt zijn voor online gebruik worden je direct per e-mail geleverd. Fysieke cadeaubonnen worden gratis per post verzonden (vanaf 20,00 euro). Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verwerkt en opgestuurd.

Wij accepteren alleen betalingen via iDeal. Andere betaalmethoden zijn voor ons een stuk duurder. Het bespaarde geld gebruiken wij graag om de korting in onze webshop zo hoog mogelijk te houden. Wissel.nl geeft je garantie op je aankoop. Hoe eerder je de cadeaubonnen na aankoop besteedt, hoe kleiner de kans op onregelmatigheden. Gaat er iets mis, dan lossen wij dat op.

Cadeaubon, of kortingsbon?

Cadeaubonnen zijn "een vordering op de uitgever" en moeten daarom altijd vrij besteedbaar zijn. Er zijn diverse bonnen in omloop waar wel beperkende voorwaarden gelden. Denk aan: niet stapelbaar zijn, geldig bij een minimale besteding of niet geldig in combinatie met aanbiedingen/kortingen. Dit zijn geen cadeaubonnen maar kortingsbonnen. Wij kopen deze kortingsbonnen niet in omdat wij deze niet in ons assortiment willen. Ons assortiment (cadeaubonnen die wij met korting aanbieden) bestaat altijd uit volledig vrij besteedbare bonnen.

 

"Super snel en veilig mijn cadeau kaart ingewisseld!"

Bekijk recensie
Wissel.nl

Al 6 jaar dé cadeaubon inwisselsite
van Nederland!

We hebben al meer dan 400.000 bonnen ingewisseld - met veel blije klanten als gevolg!