Cadeaubon inwisselen voor geld? Dat kan! Snel én veilig:

Vul in het inwisselformulier in welke cadeaubon je wilt inwisselen.

Je krijgt van ons direct een (vrijblijvend) bod. Wij bieden zowel geld als ruiltegoed aan. Je mag kiezen wat je wil!

Na akkoord lever je de bonnen digitaal of per post in. Het geld staat uiterlijk de volgende werkdag op je rekening (maar meestal al binnen enkele uren!).

Cadeaubon inwisselen voor geld? Dat kan! Snel én veilig.
Inwisselformulier

Ontvang direct een vrijblijvend bod

Meer informatie over inwisselen van je cadeaubon

Cadeaubon inwisselen voor geld, hoe werkt dat?

Je cadeaubon inwisselen voor geld is super eenvoudig en kan vaak al binnen enkele uren geregeld worden. Je vult het merk en de waarde van je cadeaubon in in bovenstaande formulier en je ziet direct hoeveel geld je kunt krijgen voor je bon(nen). Ben je akkoord? Dan vul je de codes in van je bon(nen) en je je kiest de uitbetaalwijze (geld of ruilen voor een andere tegoed) en binnen enkele uren (uiterlijk de volgende werkdag) is wordt het geld gestort of het ruiltegoed gemaild.

Kan ik een digitale cadeaubon inwisselen voor geld?

Digitale cadeaubonnen (codes) komen steeds vaker voor en natuurlijk kan je die ook bij ons inwisselen voor geld of ruilen voor een ander tegoed. Vul het korte en eenvoudige bovenstaande formulier in voor een bod op jouw cadeaubon(nen). Ben je akkoord en rond je het formulier verder af dan ontvang je al binnen een paar uur geld op je rekening óf het ruiltegoed per e-mail.

Cadeaubon uitbetalen in het weekend?

Wij werken 7 dagen per vanaf de vroeg ochtend tot ongeveer 21.00 uur in de avond. Ja kan dus ook in het weekend rekenen op een razendsnelle uitbetaling. Bij opvallende bedragen of aanvragen kan het iets langer duren, wij nemen dan vanzelfsprekend eerst even contact met je op. Telefonisch zijn wij alleen op kantoortijden bereikbaar.

Een vrijblijvend bod

Selecteer in het inwisselformulier een cadeaubon met een bepaalde waarde en vul je e-mailadres in. Je krijgt dan direct een bod op jouw cadeaubon(nen). Wij bieden zowel in geld als in ruiltegoed. Het ruiltegoed (Bol, Zalando of Wehkamp tegoed) zal altijd hoger zijn dan het geld bedrag. Het automatische bod wordt direct per e-mail bevestigd. Het vragen van een bod is geheel vrijblijvend. Bedragen boven de 2000 euro worden handmatig door ons behandeld. Je ontvangt dan een bod per e-mail. Op enkele merken ontvang je geen automatisch bod, ook hier volgt later een bod per e-mail.

Een cadeaubon digitaal of per post inwisselen

Veel merken kunnen bij ons digitaal (via het inwissel formulier) worden ingewisseld. Cadeaubonnen(of kaarten) die geschikt zijn voor online gebruik kunnen in de meeste gevallen digitaal aangeboden worden, papieren bonnen in alle gevallen niet (zoals de oude VVV Bon en Theaterbon en papieren Boekenbonnen).

Zodra je het juiste merk kiest verschijnt er verderop in het formulier automatisch de mogelijkheid om een foto te uploaden als jouw bon digitaal kan worden ingewisseld. Kras eerst de code op de cadeaukaart open voordat je de foto maakt. Heb je meerdere bonnen, maak er dan één foto van (je kunt maximaal 1 foto uploaden). Het is belangrijk om ook de bonnummer(s) en de veiligheidscode(s) over te nemen in het daarvoor bedoelde veld.

Heb je geen upload mogelijkheid gekregen dan hebben wij jouw bon fysiek nodig en wij vragen je om deze per post te verzenden naar het adres wat je op het scherm te zien krijgt. Het adres staat ook in de bevestiging e-mail vermeld. Schrijf altijd op de achterzijde van de envelop het referentienummer van je aanvraag. Dit zorgt voor een snelle en soepele verwerking én uitbetaling.

Een cadeaubon persoonlijk inwisselen

Je kunt bij ons langskomen om je cadeaubonnen persoonlijk in te wisselen op werkdagen van 09.00 uur - 16.30 uur op de Peppelkade 1B in Houten (op afspraak). Wij betalen jou direct het afgesproken bedrag uit op je bankrekening. Alle betalingen worden direct bijgeschreven op je rekening ongeacht welke bank je hebt (BUNQ uitgezonderd). Als je kiest voor ruilen, dan ontvang je ook direct je Bol, Zalando of Wehkamp tegoed per e-mail.

Cadeaubon uitbetalen, hoe werkt dat?

Je kunt kiezen voor een uitbetaling per bank of in bol.com / Zalando / Wehkamp tegoed. Wij werken met meerdere betaalmomenten per dag tussen 08.00 - 210 uur 7 dagen per week. Bankbetalingen worden direct bijgeschreven, ongeacht welke bank je hebt (BUNQ uitgezonderd). Na de betaling ontvang je een automatische email ter bevestiging. Het bol.com, Zalando of Wehkamp tegoed wordt per e-mail toegezonden en is minimaal 2 jaar geldig en volledig vrij besteedbaar.

In enkele gevallen kan de betaling iets langer duren, dit wanneer er extra controles nodig zijn

Je kunt ervan uitgaan dat het nooit langer dan 2 werkdagen zal duren.

Cadeaubonnen met korting

In onze webshop vind je een afwisselend assortiment van 2e hands cadeaubonnen met korting. Alle cadeaubonnen die geschikt zijn voor online gebruik worden je direct per e-mail geleverd. Fysieke cadeaubonnen worden gratis per post verzonden (vanaf 20,00 euro). Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verwerkt en opgestuurd.

Wij accepteren alleen betalingen via iDeal. Andere betaalmethoden zijn voor ons een stuk duurder. Het bespaarde geld gebruiken wij graag om de korting in onze webshop zo hoog mogelijk te houden. Wissel.nl geeft je garantie op je aankoop. Hoe eerder je de cadeaubonnen na aankoop besteedt, hoe kleiner de kans op onregelmatigheden. Gaat er iets mis, dan lossen wij dat op.

Cadeaubon, of kortingsbon?

Cadeaubonnen zijn "een vordering op de uitgever" en moeten daarom altijd vrij besteedbaar zijn. Er zijn diverse bonnen in omloop waar wel beperkende voorwaarden gelden. Denk aan: niet stapelbaar zijn, geldig bij een minimale besteding of niet geldig in combinatie met aanbiedingen/kortingen. Dit zijn geen cadeaubonnen maar kortingsbonnen. Wij kopen deze kortingsbonnen niet in omdat wij deze niet in ons assortiment willen. Ons assortiment (cadeaubonnen die wij met korting aanbieden) bestaat altijd uit volledig vrij besteedbare bonnen.

 

"Super snel en veilig mijn cadeau kaart ingewisseld!"

Bekijk recensie
Wissel.nl

Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite
van Nederland!

We hebben al meer dan 600.000 bonnen ingewisseld - met veel blije klanten als gevolg!