Cadeaubon keuzekaart inwisselen voor geld

Veel mensen vinden de cadeaubon keuzekaart misschien wel de leukste cadeaubon om te krijgen. Logisch want je kunt deze kaart namelijk inwisselen voor 100+ cadeaukaarten van bekende merken. Ben jij echter niet zo van de cadeaubonnen of zijn de winkels waar je de cadeaubon keuzekaart kunt besteden gewoon niet jouw ding dan kun je nu de cadeaubon keuzekaart inwisselen voor geld. Je kunt dan lekker zelf bepalen waar je dit aan uit gaat geven en zit niet vast aan voorwaarden en restricties van een cadeaubon. Bij Wissel.nl ben je hiervoor aan het juiste adres!

Cadeaubon keuzekaart inwisselen voor geld

Wissel jouw Cadeaubon keuzekaart in bij Wissel.nl

Het is heel eenvoudig om jouw cadeaubon keuzekaart in te wisselen voor geld. Daarvoor vul je het inwisselformulier in op onze website. Het is belangrijk dat wij weten hoeveel er op de kaart staat en wanneer deze verloopt. In ons aanbod met giftcards verkopen wij enkel cadeaubonnen waar geen beperkende voorwaarden aan zijn gelinkt. Wil je vooraf het saldo van jouw giftcard checken? Maak dan gebruik van onze saldochecker. Doorgaans krijg je na het invullen van ons inwisselformulier direct een bod op jouw cadeaubon keuzekaart. Ga je akkoord? Stuur de cadeaubon dan gemakkelijk digitaal of per post op. Na ontvangst heb jij binnen een aantal uur het geld op je rekening staan.

De voordelen

Het inwisselen van een cadeaubon bij Wissel.nl biedt verschillende voordelen. Allereerst is het proces ontzettend eenvoudig en snel. Vul de benodigde gegevens in en je ontvangt direct via mail een automatisch bod. Heb je liever een alternatief, bijvoorbeeld een cadeaubon van een ander merk? Ook dat is mogelijk. Stuur na het akkoord jouw bonnen digitaal of per post op. Na ontvangst kan het geldbedrag de volgende dag al op jouw rekening staan. Kom je liever persoonlijk de cadeaubon inwisselen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Voor persoonlijke inwisseling zijn wij op werkdagen beschikbaar.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over onze inwisselservice? Of heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem een kijkje op de pagina met onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wissel.nl is al ruim 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland. Meer dan 500.000 bonnen werden al ingewisseld! Waar wacht je nog op?

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld