Koffie cadeaukaart inwisselen voor geld

Als je een koffie cadeaukaart hebt ontvangen en je wilt deze inwisselen voor geld, dan ben je bij Wissel.nl aan het juiste adres. Je kunt bijvoorbeeld ook naar een van de 1000 locaties gaan om de koffie cadeaukaart in te wisselen voor een lekker bakje koffie, maar misschien is geld wel veel handiger! Vul het inwisselformulier in op onze website en ontvang binnen minuten een bod op jouw cadeaukaart.

Koffie cadeaukaart inwisselen voor geld

Wissel je koffie cadeaukaart in voor geld

De waarde van de koffie cadeaukaart is afhankelijk van het bedrag dat erop staat. Als je ervoor kiest om de cadeaukaart in te wisselen bij Wissel.nl, ontvang je een bod van ongeveer 85%. Benieuwd wat er op jouw cadeaubon staat? Maak dan gebruik van onze saldochecker.

De koffie cadeaukaart moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Een daarvan is natuurlijk dat de bon nog wel geldig moet zijn op het moment dat je hem wilt inwisselen voor geld. Als dit zo is, dan is de kans groot dat we je een goed bedrag kunnen bieden voor de bon! Check gelijk welk bod wij kunnen doen door de gegevens van je bon in te vullen en een bod aan te vragen.

De verschillende voordelen

Als je ervoor kiest om je koffiecadeaubon in te wisselen voor geld, dan heb je daar verschillende voordelen aan.

Ten eerste hoef je niet meer naar een specifieke plek toe om iets te kopen met die bon, want met contant geld kan je overal iets aanschaffen wat je wilt. Een ander voordeel is dat contant geld niet verloopt. Bij een cadeaubon moet je altijd rekening houden met de verloopdatum. Geld blijft natuurlijk gewoon geldig, wanneer je het eenmaal op je rekening hebt, kun je het de volgende dag uitgeven of over een jaar! De keuze is aan jou.

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over het inwisselen van een cadeaubon voor geld, bekijk dan onze inwisselpagina. Op onze website vind je meer informatie over het inwisselproces en hoe jij jouw cadeaukaart kunt inwisselen voor een mooi geldbedrag.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld