Lokaal Verscadeaukaart inwisselen voor geld

Als je een cadeaubon hebt van een lokaal bedrijf en je wilt deze inwisselen voor geld, kan dat bij Wissel.nl. Op onze website kun je gemakkelijk verschillende cadeaubonnen inwisselen voor geld. Het platform is gratis te gebruiken en je hoeft geen account aan te maken.

Met enkel jouw naam, e-mailadres en gegevens van je cadeaukaart kun je vandaag nog een bod ontvangen. Lees snel verder om erachter te komen hoe je dit doet!

Lokaal Verscadeaukaart inwisselen voor geld

Wissel je Lokaal Verscadeaukaart in voor geld

Om je cadeaubon in te wisselen voor geld, maak je gebruik van het inwisselformulier. Wij vragen je om een aantal gegevens zoals: het merk, het geldbedrag, de geldigheidsdatum en jouw mail. Vervolgens krijg je na het invullen binnen enkele minuten een bod op de cadeaubon. Als je akkoord bent met het bedrag, kun je het geld laten overmaken naar je bankrekening. Het overmaken duurt ongeveer 1-2 werkdagen.

Natuurlijk moet de bon zelf nog wel geldig zijn op het moment dat je hem wilt inwisselen. Als de bon nog niet verlopen is dan is de kans groot dat we je een goed bod kunnen doen. Je kunt altijd eerst het saldo checken met onze saldochecker. Mocht je enige vragen hebben over het inwisselen of over de prijs die wij bieden voor je cadeaukaart dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, of neem een kijkje tussen de veelgestelde vragen.

Voordelen van je bon inwisselen

Als je ervoor kiest om je Lokaal Verscadeaukaart in te wisselen voor geld, heb je daar verschillende voordelen van:

- Je ontvangt snel geld waarmee je wat kan doen wat jij wil

- Je bent niet gebonden aan één bepaald bedrijf of product

- Je hoeft geen rekening te houden met eventuele vervaldatums van de cadeaubon

Meer weten?

Voor meer informatie over het inwisselproces kun je altijd terecht op de veelgestelde vragen sectie van onze website. De kans is groot dat je vraag hier al tussenstaat en beantwoord is. Mocht je vraag er nog niet tussen staan dan kun je altijd even een mailtje naar de klantenservice sturen. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld