Nationale Keuze Cadeaukaart inwisselen voor geld

Als je een Nationale Keuze Cadeaukaart hebt, dan kan je die inwisselen voor geld bij Wissel.nl. Het is handig om geld te hebben, omdat je dan zelf kan kiezen wat je ermee doet. Je kan het uitgeven aan wat je maar wilt en zonder de vaste voorwaarden van een cadeaubon.

Bij Wissel.nl kun je jouw geldig Keuze Cadeaukaart inwisselen voor geld. Vul het inwisselformulier in en ontvang direct een bod!

Nationale Keuze Cadeaukaart inwisselen voor geld

Wissel je Nationale Keuze Cadeaukaart in voor geld

Als je een Nationale Keuze Cadeaukaart hebt, dan kan je die inwisselen voor geld bij Wissel.nl. Wij accepteren alle soorten Keuze Cadeaukaarten en dinercheques. Het is handig om geld te hebben, omdat je dan zelf kan kiezen wat je ermee doet. Je kan het uitgeven aan wat je maar wilt en je hoeft je niet te houden aan de regels van een cadeaukaart. Bovendien is geld soms handiger, omdat niet alle winkels cadeaukaarten accepteren.

Nooit meer weggegooid geld!

We zien het vaak gebeuren: je Nationale Keuze cadeaukaart vergeten en wanneer je erop kijkt is hij niet meer geldig! Enorm zonde natuurlijk, en weggegooid geld. Om dit te voorkomen hebben wij de oplossing. Bij ons kun je altijd je cadeaukaart of tegoedbon inwisselen zolang hij nog geldig is. Wij accepteren verschillende merken. Heb jij er nog een liggen en zou je liever geld hebben? Maak dan gebruik van ons inwisselformulier. Vul de benodigde gegevens in en wij komen binnen enkele minuten met een bod.

Wil jij meer weten?

Voor meer informatie over Wissel.nl of over hoe je jouw Nationale Keuze Cadeaukaart in kunt wisselen voor geld kun je de website bekijken en de veelgestelde vragen doornemen. Mocht je daarna nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via klantenservice@wissel.nl.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld