Nationale Platen en CD bon inwisselen voor geld

Heb jij een Nationale Platen en CD bon ontvangen, maar maak jij alleen nog maar gebruik van Spotify? Dan vraag je je hoogstwaarschijnlijk af wat je in hemelsnaam met deze bon aan moet. Gelukkig kun je bij Wissel terecht! Wij wisselen jouw Nationale Platen en CD bon heel eenvoudig om voor geld. Je leest het goed! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het inwisselformulier op onze website in te vullen. Zodra je akkoord bent met het bod, zorgen wij voor de juiste afhandeling. Zo maak je iemand anders blij met jouw bon, die je hoogstwaarschijnlijk toch niet gaat gebruiken en heb jij cash te besteden aan iets wat je wel graag wilt hebben.

Nationale Platen en CD bon inwisselen voor geld

Wissel je Nationale Platen en CD Bon in voor geld

Om je Nationale Platen en CD bon in te ruilen voor geld, ga je naar onze website. Vul het inwisselformulier in en klik op ‘inwisselen’. Je ontvangt dan direct een bod van ons via mail. Ga je akkoord? Dan stuur je heel eenvoudig je bon per post of email naar ons toe en krijg je van ons het overeengekomen bedrag op je bankrekening gestort. 

Op de meeste Nederlandse bankrekeningen zal het bedrag binnen een paar minuten arriveren. Dit is alleen niet zo bij Bunq, zit je bij deze bank dan kan het een aantal dagen duren. Het is dus heel makkelijk en snel om je Nationale Platen en CD bon in te ruilen voor geld bij Wissel.nl. Mocht je nog tegen vragen of problemen aanlopen dan kun je altijd extra informatie krijgen op de website of via onze klantenservice.

Welke voorwaarden zijn er aan de bon?

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je cadeaubon moet voldoen om in te kunnen ruilen bij Wissel.nl:

- Je cadeaubon moet nog geldig zijn;

- Je cadeaubon moet minimaal €5 waard zijn;

- Je cadeaubon moet een unieke code bevatten die nog niet gebruikt is;

Wil je meer weten over onze voorwaarden?

Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je dus direct je bon inwisselen voor geld bij Wissel.nl! Wil je echter eerst nog wat meer weten over Wissel.nl of heb je algemene vragen over het inwisselen van je bon? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je natuurlijk graag verder zodat jij vandaag nog je bon kan inwisselen voor geld!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld