Restaurantcadeau inwisselen voor geld

Als je een Restaurantcadeau tegoedbon hebt, dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk geld voor hebben. Gelukkig is het inwisselen van je Restaurantcadeau tegoedbon bij Wissel.nl heel eenvoudig. Je vult simpelweg je gegevens in op het inwisselformulier en wij zorgen ervoor dat je binnen enkele minuten een bod ontvangt.

Restaurantcadeau inwisselen voor geld

Wissel je Restaurantcadeau in voor geld

Voor het inwisselen van je Restaurantcadeau zijn een aantal dingen belangrijk om van tevoren vast te stellen. Ten eerste moet de tegoedbon nog geldig zijn op het moment van inwisselen. Ten tweede is het ook zo dat er een minimaal resterend bedrag van €5,- op de bon moet staan.

Zodra je het bod geaccepteerd hebt, kunnen we je bon officieel inwisselen! We vragen een aantal gegevens van je, zodat we zeker weten dat we het geld naar de juiste persoon sturen. Als je alle gegevens hebt ingevuld, klik dan op de knop 'Wissel nu in' en we gaan direct aan de slag!

Veiligheid van onze website

Bij Wissel.nl gaan we altijd zorgvuldig om met jouw gegevens als klant. Daarom maken wij gebruik van een beveiligde verbinding zodat we zeker weten dat de transactie goed en veilig verloopt.

Meer weten over onze service?

Als je nog vragen hebt over het inwisselen van Restaurantcadeau tegoedbonnen, lees dan meer op onze website. Het is ook altijd handig om even snel op de veelgestelde vragen pagina te kijken. Hier hebben we wat veelvoorkomende vragen op een rijtje gezet en alvast beantwoord. Staat je vraag hier niet tussen dan kun je natuurlijk contact met onze klantenservice opnemen. We helpen je graag verder!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld