VVV Giftcard inwisselen voor geld

Veel mensen worden blij van een giftcard. Behoor jij echter niet tot die groep en heb je een VVV Giftcard gekregen, die nu onder in een la ligt te verstoffen? Zonde! Waarom wissel je je VVV Giftcard niet in voor geld? Er zit namelijk toch een bepaalde waarde aan zo’n kaart verbonden dus het is zonde om deze te laten verlopen. Met het bedrag wat je ervoor krijgt kun je andere dingen, die je wél leuk vindt, kopen of gaan doen. Bij Wissel.nl is het mogelijk om je VVV Giftcard te verkopen. Zo kun je snel en gemakkelijk geld krijgen voor je bon.

VVV Giftcard inwisselen voor geld

Wissel jouw VVV Giftcard heel gemakkelijk in bij Wissel.nl

Om je VVV Giftcard in te ruilen voor geld, ga je naar de website van wissel.nl. Vul daar het inwisselformulier in en klik op ‘doe mij een bod’. Binnen enkele minuten ontvang je een bod van 80 tot 85 % van de waarde van jouw VVV Giftcard van ons. Ga met ons bod akkoord? Dan gaan we over tot uitbetaling. Op de meeste Nederlandse bankrekeningen zal het bedrag binnen een paar minuten arriveren. Dit is alleen niet zo bij Bunq, Zit je bij deze bank dan kan het een aantal dagen duren.

Het is dus heel makkelijk en snel om je giftcard in te ruilen voor geld bij Wissel.nl. Mocht je nog tegen vragen of problemen aanlopen dan kun je altijd extra informatie krijgen op de website of via onze klantenservice.

Welke voorwaarden zijn er aan de bon?

Er zijn een aantal voorwaarden waar je giftcard aan moet voldoen om deze in te kunnen ruilen bij Wissel.nl:

  • Je cadeaubon moet nog geldig zijn;
  • Je cadeaubon moet minimaal €5 waard zijn;
  • Je cadeaubon moet een unieke code bevatten die nog niet gebruikt is;

Let op, is de bon beschadigd maar is de code die je nodig hebt voor inwisselen wel nog gewoon zichtbaar en ongebruikt? Dan kun je de bon nog steeds inwisselen.

Ruil vandaag nog in!

Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je dus direct je VVV giftcard inwisselen voor geld bij Wissel.nl! Wil je echter eerst nog wat meer weten over Wissel.nl of heb je algemene vragen over het inwisselen van je giftcard? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je natuurlijk graag verder zodat jij vandaag nog je bon kan inwisselen voor geld!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld