Xbox cadeaukaart inwisselen voor geld

Een Xbox cadeaukaart is hetzelfde als Xbox code. De gift card is namelijk een prepaid cadeaukaart die je online kunt inwisselen voor tegoed op je Xboxaccount. Deze cadeaukaart is dus een ideale manier om de allernieuwste games uit de Microsoft Store te kopen! Maar als jij óf geen Xbox in je bezit hebt of eigenlijk alles al op de console hebt staan wat je hebben wilt, vraag je je misschien af of je je Xbox cadeaukaart in kunt wisselen voor geld of iets anders. Laat dat nou inderdaad mogelijk zijn! Bij Wissel.nl kun je heel gemakkelijk je Xbox cadeaukaart inwisselen voor geld. Hoe dat werkt? Lees gauw verder!

Xbox cadeaukaart inwisselen voor geld

Wissel jouw Xbox cadeaukaart in bij Wissel.nl

Het is heel eenvoudig om jouw Xbox cadeaukaart in te wisselen voor geld. Daarvoor vul je het inwisselformulier in op onze website. Het is belangrijk dat wij weten hoeveel er op de kaart staat en wanneer deze verloopt. In ons aanbod met giftcards verkopen wij enkel cadeaubonnen waar geen beperkende voorwaarden aan zijn gelinkt. Wil je vooraf het saldo van jouw giftcard checken? Maak dan gebruik van onze saldochecker. Doorgaans krijg je na het invullen van ons inwisselformulier direct een bod op jouw Xbox cadeaukaart. Ga je akkoord? Stuur de cadeaukaart dan gemakkelijk digitaal of per post op. Na ontvangst heb jij binnen een aantal uur het geld op je rekening staan.

Belangrijk om te weten

Ga je akkoord met ons bod? Super! Het is mogelijk om de gegevens van jouw cadeaukaart digitaal op te sturen, maar ook per post is een optie. Het is mogelijk om het geld op verschillende manieren te ontvangen, zoals via iDEAL, PayPal of bankoverschrijving. Kom je liever langs om de cadeaukaart persoonlijk in te wisselen? Je bent welkom op werkdagen van 9:00 tot 16:30 op de Peppelkade 13A in Houten. Wij vragen je wel om vooraf een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk door contact op te nemen. Bij alle inwisselopties heb jij het geld of de tegoedbon uiterlijk een dag later binnen.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over onze inwisselservice? Of heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem een kijkje op de pagina met onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wissel.nl is al ruim 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland. Meer dan 500.000 bonnen werden al ingewisseld! Waar wacht je nog op?

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld