Google Play cadeaubon inwisselen voor geld

Het is mogelijk om je Google Play cadeaubon in te wisselen voor geld. Vul het inwisselformulier in op onze website en wij komen direct terug met een eerlijk bod. Het is echter wel belangrijk om te weten dat je niet het volledige bedrag van je cadeaubon terugkrijgt. Benieuwd naar onze voorwaarden? Lees snel verder.

Google Play cadeaubon inwisselen voor geld

Wissel je Google Play cadeaubon in voor geld

Als je jouw Google Play cadeaubon in wilt wisselen voor geld, dan kan dit dus bij Wissel.nl. Het enige dat je hoeft te doen is alle gegevens in het inwisselformulier invullen. Vervolgens wordt het geld wat wij je geboden hebben voor je Google Play cadeaubon netjes binnen enkele werkdagen op de rekening gestort.

Wanneer je ervoor kiest om je cadeaubon in te wisselen bij Wissel.nl, dan zijn er de volgende voorwaarden:

- De minimale waarde van een cadeaubon die je in kunt wisselen is €5,-.

- Je ontvangt het geld uitbetaald in de vorm waar je voor kiest, er zijn verschillende opties, ook een andere cadeaubon is een optie

- Je ontvangt het geld z.s.m. na inwisseling en verificatie.

Aanvullende eisen

Er zijn een aantal aanvullende eisen waaraan jouw cadeaubon moet voldoen om hem in te kunnen wisselen bij wissel.nl. Ten eerste is het belangrijk dat de bon nog geldig is op het moment van inwisselen. Ook moet zoals gezegd het minimale bedrag 5 euro nog op de cadeaubon staan. Als het bedrag boven de 2000 euro is dan behandelen wij je aanvraag handmatig en zou het kunnen dat je extra verificatie moet doorlopen voordat wij je cadeaubon over kunnen kopen.

Meer weten

Wil je eerst wat meer lezen over Wissel.nl en hoe je cadeaubon inwisselen werkt? Kijk dan eens rustig op onze website voor meer informatie. Vergeet ook niet de veelgestelde vragen te bekijken, het zou zomaar kunnen dat je vraag daar al tussenstaat. Als je daarna nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld