Huis en Tuin cadeaubon inwisselen voor geld

Het is natuurlijk hartstikke attent: mensen halen een Huis en Tuin cadeaubon zodat je wat inrichting voor je huis of tuin kan kopen. Wat doe je echter als je liever het geld zou hebben dan de cadeaubon? Er zijn immers een aantal goede redenen waarom dat zo zou zijn. Neem bijvoorbeeld het feit dat je misschien al een heel leuk item gezien hebt bij een andere winkel.

Heb je een Huis en Tuin cadeaubon en wil je die graag inwisselen voor geld? Dat kan gemakkelijk bij Wissel.nl. Je ontvangt het geld vaak direct op je rekening.

Huis en Tuin cadeaubon inwisselen voor geld

Wissel je Huis en Tuin cadeaubon in voor geld

Het is heel eenvoudig om je Huis en Tuin cadeaubon in te wisselen voor geld. Je hoeft alleen maar je bon te uploaden via het inwisselformulier op onze website. Vervolgens ontvang je het geld direct op je rekening. Zo eenvoudig is het!

Om erachter te komen wat wij je kunnen bieden voor je cadeaubon moet je wat gegevens invullen in onze tool. Via de mail ontvang je direct een automatisch bod. Na akkoord ontvang je vaak het geld nog diezelfde dag op je rekening, Bunq uitgezonderd!

Waarom geld en geen bon?

Voor veel mensen is het fijn om hun cadeaubon in te wisselen voor geld. Zo kunnen ze zelf bepalen wat ze met het geld doen. Misschien wil je het uitgeven aan iets anders, of misschien heb je het liever op de bank. In ieder geval heb je met geld meer keuze dan met een cadeaubon.

Een ander belangrijk voordeel is dat een cadeaubon vaak een verloopdatum heeft en geld heeft dit niet. Je kunt dus op je gemakje bepalen wat je van het bedrag wilt kopen.

Ontvang vandaag nog je geld!

Als je nu je Huis en Tuin cadeaubon inwisselt bij Wissel.nl, ontvang je waarschijnlijk vandaag nog het bedrag op je rekening. Meer weten over onze service of heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld