IJscadeaukaart inwisselen voor geld

Wanneer je een IJscadeaukaart hebt, is het mogelijk deze in te wisselen voor geld. Dit kan bijvoorbeeld als je de bon niet kunt gebruiken of als je het geld liever hebt. Soms is het lastig om een bon in te wisselen omdat de aangesloten zaken bijvoorbeeld niet actief zijn in de gemeente waar je woont.

Heb je liever een geldbedrag? Wissel dan je IJscadeaukaart in bij Wissel.nl! Het inwisselen van de bon is eenvoudig en snel geregeld.

IJscadeaukaart inwisselen voor geld

Wissel je IJscadeaukaart in voor geld

Om je IJscadeaukaart in te wisselen voor geld, ga je naar de website van Wissel.nl. Vul hier je gegevens in en selecteer de optie ‘inwisselen voor geld’. Je komt eerst nog op een scherm waar wij je een aanbod zullen doen voor je cadeaubon. Vul hier je emailadres in en dan sturen wij direct een automatisch bod.

Als je ons aanbod accepteert vragen wij je om wat aanvullende gegevens in te vullen zodat wij weten waar je uitbetaald wilt worden. Je ontvangt het geld bij de meeste banken direct op je rekening met uitzondering van Bunq. Hiervoor gelden andere regels.

Welke voorwaarden zijn er aan de bon?

De IJscadeaukaart cadeaubon is een prepaid kaart waarmee je aankopen kunt doen bij verschillende ijszaken. De bon is 12 maanden geldig vanaf de datum van aankoop. De voorwaarden voor het inwisselen van je bon bij Wissel.nl zijn onder andere dat er nog een bedrag van 5 euro minimaal op de bon dient te staan. Ook moet de bon natuurlijk nog geldig zijn, als hij verlopen is kun je hem helaas niet inwisselen.

Wissel vandaag nog in!

Wanneer je je IJscadeaukaart wilt inwisselen voor geld, kun je dit snel en eenvoudig regelen bij Wissel.nl. Heb je toch nog vragen of ben je nog niet helemaal zeker? Kijk dan eens rond op onze website voor meer informatie. Vergeet ook niet de veelgestelde vragen een keer te bekijken, want de kans is groot dat je vraag hier al een keer beantwoord is!

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld Meer dan 900.000 bonnen ingewisseld