IKEA cadeaubon inwisselen voor geld

Wanneer je een cadeaubon van Ikea hebt, dan kun je deze inwisselen voor geld bij Wissel.nl. Dit kan erg handig zijn, want zo kun je het geld uitgeven aan wat jij wil. Bij Wissel.nl is het mogelijk om je Ikea cadeaubon te verkopen. Zo kun je snel en gemakkelijk geld krijgen voor je bon. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld geen Ikea in de buurt hebt, of toch liever je geld uitgeeft bij een andere winkel.

IKEA cadeaubon inwisselen voor geld
Inwisselformulier

Wissel direct je cadeaubon in

Wissel je Ikea cadeaubon in voor geld

Om je cadeaubon in te ruilen voor geld, ga je naar de website van wissel.nl. Vul daar het aantal punten in dat je wilt inwisselen en klik op ‘inwisselen’. Je ontvangt dan het bedrag dat je bon waard is direct via de uitbetaalmethode die je hebt gekozen.

Op de meeste Nederlandse bankrekeningen zal het bedrag binnen een paar minuten arriveren. Dit is alleen niet zo bij Bunq, zit je bij deze bank dan kan het een aantal dagen duren.

Het is dus heel makkelijk en snel om je bon in te ruilen voor geld bij Wissel.nl. Mocht je nog tegen vragen of problemen aanlopen dan kun je altijd extra informatie krijgen op de website of via onze klantenservice.

Welke voorwaarden zijn er aan de bon?

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je cadeaubon moet voldoen om in te kunnen ruilen bij Wissel.nl:

- Je cadeaubon moet nog geldig zijn;

- Je cadeaubon moet minimaal €5 waard zijn;

- Je cadeaubon moet een unieke code bevatten die nog niet gebruikt is;

Let op, is de bon beschadigd maar is de code die je nodig hebt voor inwisselen wel nog gewoon zichtbaar en ongebruikt? Dan kun je de bon nog steeds inwisselen.

Meer weten?

Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je dus direct je Ikea cadeaubon inwisselen voor geld bij Wissel.nl!

Wil je echter eerst nog wat meer weten over Wissel.nl of heb je algemene vragen over het inwisselen van je Ikea bon? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je natuurlijk graag verder zodat jij vandaag nog je bon kan inwisselen voor geld!

Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 600.000 bonnen ingewisseld Meer dan 600.000 bonnen ingewisseld