Cadeaubon inwisselen voor geld of een andere bon? Dat kan! Snel én veilig.

Vul hieronder ons inwisselformulier in en ontdek wat wij voor jouw cadeaubon kunnen bieden. Ons bod is geheel vrijblijvend! Kies je voor uitbetaling in geld? Dan staat het geld uiterlijk de volgende werkdag op je rekening (maar meestal al binnen enkele uren!).

Meer informatie over het inwisselen van je cadeaubon

Wat houdt een Snelwissel precies in?

Als je het "Snelwissel" icoontje ziet bij het merk van jouw cadeaubon, dan betekent dat dat wij de bon supersnel kunnen verwerken en uitbetalen. Je kan daarvoor ook het vinkje "ik wil gratis spoed" gebruiken. Tijdens onze kantoortijden (7 dagen per week van 07:00-21:00 uur) kan je rekenen op een snelle uitbetaling!

Spoedbetaling, hoe werkt dat?

Wij bieden gratis de mogelijkheid om met voorrang uitbetaald te worden. Dit kan in de meeste gevallen maar soms zijn er extra controles nodig. Zie jij het icoontje "Snelwissel" dan is de kans op een spoedbetaling het grootste. Wij kijken echter ook naar eerdere transacties, hoogte van het bedrag en de herkomst van de bon(nen). Dit kan van invloed zijn op de haalbaarheid van de snelle uitbetaling.

Een cadeaubon inwisselen, hoe werkt dat?

Je cadeaubon inwisselen is super eenvoudig en kan vaak al binnen enkele uren geregeld worden. Je vult het merk en de waarde van je cadeaubon in in bovenstaande formulier en je ziet direct hoeveel geld je kunt krijgen voor je bon(nen). Ben je akkoord? Dan vul je de codes in van je bon(nen) en je je kiest de uitbetaalwijze (geld of ruilen voor een andere tegoed) en binnen enkele uren (uiterlijk de volgende werkdag) wordt het geld gestort op je rekening, of ontvang je het ruiltegoed in je mailbox.

Cadeaubon ruilen, welke merken kan ik kiezen?

Bij het inwisselen voor ruiltegoed kun je kiezen uit een cadeaubon van Bol.com, Zalando, Wehkamp, Etos, Gall & Gall, of een Podium Cadeaukaart. We breiden dit aanbod steeds verder uit, houdt dus onze website in de gaten.

Kan ik een digitale cadeaubon inwisselen voor geld?

Digitale cadeaubonnen (codes) komen steeds vaker voor en natuurlijk kan je die ook bij ons inwisselen voor geld of ruilen voor een ander tegoed. Vul het korte en eenvoudige bovenstaande formulier in voor een bod op jouw cadeaubon(nen). Ben je akkoord en rond je het formulier verder af dan ontvang je al binnen een paar uur geld op je rekening óf het ruiltegoed per e-mail.

Cadeaubon uitbetalen in het weekend?

Wij werken 7 dagen per vanaf de vroeg ochtend tot ongeveer 21.00 uur in de avond. Ja kan dus ook in het weekend rekenen op een razendsnelle uitbetaling. Bij opvallende bedragen of aanvragen kan het iets langer duren, wij nemen dan vanzelfsprekend eerst even contact met je op. Telefonisch zijn wij alleen op kantoortijden bereikbaar.

Een vrijblijvend bod

Selecteer in het inwisselformulier een cadeaubon met een bepaalde waarde en vul je e-mailadres in. Je krijgt dan direct een bod op jouw cadeaubon(nen). Wij bieden zowel in geld als in ruiltegoed. Het ruiltegoed (Bol, Zalando, Wehkamp, Etos, Gall of Podium Cadeau tegoed) zal altijd hoger zijn dan het geld bedrag. Het automatische bod wordt direct per e-mail bevestigd. Het vragen van een bod is geheel vrijblijvend. Bedragen boven de 2000 euro worden handmatig door ons behandeld. Je ontvangt dan een bod per e-mail. Op enkele merken ontvang je geen automatisch bod, ook hier volgt later een bod per e-mail.

Een cadeaubon digitaal of per post inwisselen

Bijna alle merken kunnen bij ons digitaal (via het inwissel formulier) worden ingewisseld.

Cadeaubonnen(of kaarten) die geschikt zijn voor online gebruik kunnen in de meeste gevallen digitaal aangeboden worden, papieren bonnen in alle gevallen niet (zoals de oude VVV Bon en Theaterbon en papieren Boekenbonnen).

Als je bij het inwisselformulier het merk kiest dan wordt vanzelf duidelijk of je de codes kunt invoeren óf dat wij je vragen om de cadeaubon(nen) op te sturen per post óf persoonlijk in te wisselen.

Een cadeaubon persoonlijk inwisselen

Je kunt bij ons langskomen om je cadeaubonnen persoonlijk in te wisselen op werkdagen van 09.00 uur - 16.30 uur op de Hoofdveste 10 in Houten (op afspraak). Wij betalen jou direct het afgesproken bedrag uit op je bankrekening. Alle betalingen worden direct bijgeschreven op je rekening ongeacht welke bank je hebt (BUNQ uitgezonderd). Als je kiest voor ruilen, dan ontvang je ook direct je Bol, Zalando of Wehkamp tegoed per e-mail.

Cadeaubon uitbetalen, hoe werkt dat?

Je kunt kiezen voor een uitbetaling per bank of in bol.com, Zalando, Wehkamp, Etos, Gall of Podium tegoed. Wij werken met meerdere betaalmomenten per dag tussen 07:00 - 21:00 uur 7 dagen per week. Bankbetalingen worden direct bijgeschreven, ongeacht welke bank je hebt (Belgische banken uitgezonderd). Na de betaling ontvang je een automatische email ter bevestiging. Het ruiltegoed wordt per e-mail toegezonden en is minimaal 2 jaar geldig en volledig vrij besteedbaar.

In enkele gevallen kan de betaling iets langer duren, dit wanneer er extra controles nodig zijn

Je kunt ervan uitgaan dat het nooit langer dan 2 werkdagen zal duren.

Cadeaubonnen met korting

In onze webshop vind je een afwisselend assortiment van 2e hands cadeaubonnen met korting. Alle cadeaubonnen die geschikt zijn voor online gebruik worden je direct per e-mail geleverd. Fysieke cadeaubonnen worden gratis per post verzonden (vanaf 20,00 euro). Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verwerkt en opgestuurd.

Wij accepteren alleen betalingen via iDeal. Andere betaalmethoden zijn voor ons een stuk duurder. Het bespaarde geld gebruiken wij graag om de korting in onze webshop zo hoog mogelijk te houden. Wissel.nl geeft je garantie op je aankoop. Hoe eerder je de cadeaubonnen na aankoop besteedt, hoe kleiner de kans op onregelmatigheden. Gaat er iets mis, dan lossen wij dat op.

Hoe snel betalen jullie uit?

Wij proberen altijd iedereen zo snel mogelijk uit te betalen. Wij redden het om 90% binnen enkele uren uit te betalen maar in enkele situaties kan het langer duren. Je kan er op rekenen dat wanneer je voor 15.00 uur indient, de betaling uiterlijk de volgende dag wordt gedaan. Uitzonderen zoals, opvallende transacties, (zeer) grote bedragen etc, hiervoor geldt dat het langer kan duren.

Cadeaubon, of kortingsbon?

Cadeaubonnen zijn "een vordering op de uitgever" en moeten daarom altijd vrij besteedbaar zijn. Er zijn diverse bonnen in omloop waar wel beperkende voorwaarden gelden. Denk aan: niet stapelbaar zijn, geldig bij een minimale besteding of niet geldig in combinatie met aanbiedingen/kortingen. Dit zijn geen cadeaubonnen maar kortingsbonnen. Wij kopen deze kortingsbonnen niet in omdat wij deze niet in ons assortiment willen. Ons assortiment (cadeaubonnen die wij met korting aanbieden) bestaat altijd uit volledig vrij besteedbare bonnen.

 

"Super snel en veilig mijn cadeau kaart ingewisseld!"

Bekijk recensie
Wissel.nl

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland!

We hebben al meer dan 1 miljoen bonnen ingewisseld - met veel blije klanten als gevolg!