Nike cadeaubon inwisselen voor geld

Een Nike cadeaubon gekregen, maar ben jij helemaal geen liefhebber van Nike? Of heb je simpelweg helemaal niks nodig. Het is natuurlijk niet nodig om de bon weg te gooien, wissel hem in voor geld of een andere cadeaubon. Heel gemakkelijk online op onze website. Vul het inwisselformulier in en ontvang direct een vrijblijvend bod. Bij akkoord ontvang jij het geld morgen nog op je rekening!

Nike cadeaubon inwisselen voor geld

Wissel je Nike cadeaubon eenvoudig in bij Wissel.nl

Iedere cadeaubon heeft waarde. Wil jij toch nog wat verdienen met je Nike cadeaubon, maar heb je het bijvoorbeeld gekregen van een vriend(in)? Het is natuurlijk niet netjes om te vragen of hij/zij de bon wilt ruilen voor geld. Bij Wissel.nl is dit probleem verleden tijd. Wij komen altijd met een eerlijk bod. Liever wisselen voor een cadeaubon van Bol.com, Wehkamp of Zalando? Ook dat is een optie. Bij onze ruilactie voor een bon ontvang je een hoger tegoed dan het geld.

Belangrijk om te weten

Wil jij een cadeaubon van Nike inwisselen, dan is het goed om eerst te controleren of de cadeaubon vrij besteedbaar is. Er zijn namelijk verschillende cadeaubonnen in omloop waar beperkende voorwaarden gelden. Een aantal voorbeelden van beperkende voorwaarden: niet stapelbaar zijn (niet meerdere bonnen kunnen inleveren), enkel geldig bij een minimale besteding of ongeldig in combinatie met andere acties en kortingen. Wissel.nl koopt alleen cadeaubonnen die volledig besteedbaar zijn.

Meer weten?

Wil jij weten of jouw Nike cadeaukaart voldoet aan onze eisen? Doe dan de online saldocheck op onze website. Heb je vragen na aanleiding van bovenstaande informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom 7 dagen per week geopend. Onze klantenservice is beschikbaar per e-mail van 08:00 tot 21:00. Telefonisch zijn wij te bereiken tijdens kantooruren.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld