One4All cadeaubon inwisselen voor geld

Direct cash geld in plaats van een One4All gift card? Dat kan! Wij kunnen jouw One4Alll cadeaubon direct omwisselen voor een geldbedrag. Je kan hieronder het inwisselformulier invullen, in 1 stap zie je welk bedrag wij uitkeren. Het bod is vrijblijvend. Als je jouw One4All cadeaukaart wilt inwisselen dan kan dat volledig online, wij hebben alleen de codes nodig. 

One4All cadeaubon inwisselen voor geld

Welk saldo staat er op mijn One4All cadeaukaart? 

Het controleren van je saldo van de One4All bon is simpel. Hier vind je de saldochecker van One4All.

Kan ik mijn One4All cadeaubon ook ruilen voor een andere bon? 

Ja, de One4All cadeaubon is een zogenaamde keuze cadeaubon. Op de website van One4All kan je een andere bon kiezen. Niet alle One4All bonnen bieden het zelfde assortiment. Stel je wilt je bon omwisselen voor Bol.com tegoed, maar Bol.com staat niet in jouw keuze opties, dan kan je de One4All bon bij ons omruilen voor een cadeaubon van Bol.com. Maar wij hebben ook Etos, Gall&Gall, Zalando en Wehkamp in ons assortiment. Kortom, voldoende mogelijkheden om je cadeaubon te ruilen. 

Mijn One4All gift card verkopen voor geld

Razendsnel cash geld voor jouw One4All cadeaubon? Vul direct bovenstaande formulier in, dat kost je hooguit 1 minuut en je het het geld binnen enkele uren op je rekening. 

Kan ik mijn One4All cadeaukaart ook in het weekend uit laten betalen door Wissel.nl? 

De klantenservice van Wissel.nl is 7 dagen per week van 0700 uur in de ochtend tot 2100 uur in de avond geopend. Wij betalen 7 dagen per week uit! 

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld