Paysafecard inwisselen voor geld

Paysafecard heeft een breed scala aan deelnemende bedrijven, maar soms heb je gewoon écht niets nodig. Direct je Paysafe code bij ons inwisselen kan helaas niet. Maar het is wel mogelijk om er geld voor te krijgen. Wat moet je doen? Log in bij Paysafecard en koop in de giftcard shop een Amazon.nl cadeaubon. Deze Amazon code krijg je direct van Paysafe gemaild en die code kan je bij ons inwisselen voor geld! Doorgaans ontvang je binnen enkele uren het geld al op je rekening maar in ieder geval uiterlijk de volgende dag. Ook in het weekend! 

 

Paysafecard inwisselen voor geld

Zo wissel je een Paysafecard in voor geld

Ga naar de Paysafecard shop en log in. Ruil je Paysafecard om naar bijvoorbeeld een Amazon.nl, giftcard.

Wissel je omgeruilde giftcard in via onderstaand formulier.

Klaar! Het geld staat binnen 24 uur op je rekening

Wissel je Paysafecard gemakkelijk in voor geld

Misschien heb je niets nodig van de aangesloten winkels, maar geld is natuurlijk altijd welkom! Ga snel naar Paysafecard.com, log in, koop een Amazon.nl code en wissel deze binnen enkele uren om voor geld via ons inwisselformulier. Je kan de code die je bij ons in wilt wisselen ook laten uitbetalen in Bol, Zalando of Wehkamp tegoed. De uitbetaling is hoger als je kiest voor omruilen in een ander tegoed. 

 

Paysafecard Digitaal inwisselen, per post of in onze winkel

Het is heel eenvoudig om een Paysafecard (je Amazon.nl code) in te wisselen bij Wissel.nl. Na het invullen van het inwisselformulier en een akkoord krijg je een aantal opties. Allereerst is het mogelijk om de Paysafecard (je Amazon.nl code) digitaal in te wisselen. Liever per post versturen? Graag! Uiteraard is het ook mogelijk om de cadeaubon persoonlijk in te wisselen. Wij zijn open op werkdagen van 9:00 tot 16:30 op de Peppelkade 13A in Houten. Onze medewerkers staan dan voor je klaar om de Paysafecard persoonlijk om te wisselen. Het bedrag wordt dan direct op je rekening gestort.

Wij vragen je wel om vooraf een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk door vooraf contact op te nemen. Bij alle inwisselopties heb jij het geld of de tegoedbon uiterlijk een dag later binnen.

Meer informatie? 

Bij Wissel.nl werken we alleen met geldige cadeaukaarten zonder aanvullende restricties. Wil je het saldo of de geldigheid van je Paysafecard checken voordat je hem gaat inwisselen? Ga dan naar de saldocheck-pagina van Paysafecard. Heb je vragen na aanleiding van bovenstaande informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld