Thuisbezorgd cadeaubon inwisselen voor geld

Heb jij een Thuisbezorgd cadeaubon gekregen maar bestel je eigenlijk nooit eten? Of ben je gewoon niet van de cadeaubonnen en verdwijnen die ergens onder in een la om daar eens flink te gaan verstoffen? Zonde! Zo’n bon heeft toch een bepaalde waarde. En juist in deze toch al peperdure tijd kunnen we allemaal wel een extraatje gebruiken, toch?! Gelukkig is er de mogelijkheid om je Thuisbezorgd cadeaubon in te wisselen voor geld. Zo maak je iemand anders blij met jouw bon en heb jij een extra zakcentje dat je kunt uitgeven waar, wanneer en aan wat jij wilt. Interesse? Kijk gauw op Wissel.nl. 

Thuisbezorgd cadeaubon inwisselen voor geld

Een Thuisbezorgd cadeaubon gemakkelijk en snel inwisselen voor cash

Misschien ben je aan het sparen voor iets dat je écht graag wilt hebben, wil je liever iets anders kopen met het geld of heb je gewoon meer aan wat extra cash? Wanneer je ervoor kiest om je Thuisbezorgd cadeaubon in te wisselen voor geld bij Wissel.nl, weet je zeker dat je het maximale uit jouw bon haalt.

Als je de Thuisbezorgd cadeaubon inruilt bij Wissel.nl, dan krijg je direct geld uitbetaald op je rekening. Het enige wat je hoeft te doen is de gegevens invullen op het inwisselformulier. Je krijgt vervolgens binnen enkele minuten een bod. De bon moet natuurlijk nog wel geldig zijn. Het is alleen mogelijk om een bon in te ruilen met een minimale waarde van €5,-.

Hoe wissel ik een Thuisbezorgd cadeaukaart in voor geld?

Het is heel eenvoudig om een Thuisbezorgd cadeaukaart in te wisselen bij Wissel.nl. Na het invullen van het inwisselformulier en een akkoord krijg je een aantal opties. Je kunt de bon namelijk digitaal naar ons versturen, maar ook per post verzenden is een optie. Kom je liever langs om de cadeaubon persoonlijk in te wisselen? Je bent welkom op werkdagen van 9:00 tot 16:30 op de Peppelkade 13A in Houten. Wij vragen je wel om vooraf een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk door contact op te nemen. Bij alle inwisselopties heb jij het geld of de tegoedbon uiterlijk een dag later binnen.

Belangrijke informatie over een Just Eat cadeaubon

Wil jij een Just Eat cadeaubon inwisselen, dan is het goed om eerst te controleren of de cadeaubon vrij besteedbaar is. Er zijn namelijk verschillende cadeaubonnen in omloop waar beperkende voorwaarden gelden. Een aantal voorbeelden van beperkende voorwaarden zijn de volgende:

  • Enkel geldig bij een minimale besteding
  • Ongeldig in combinatie met andere acties en kortingen
  • Niet stapelbaar: Je kunt niet meerdere bonnen tegelijk inleveren
  • Wissel.nl koopt alleen cadeaubonnen die volledig vrij besteedbaar zijn

Meer weten?

Wil jij weten of jouw Thuisbezorgd cadeaubon voldoet aan onze eisen? Doe dan de online saldocheck op onze website. Heb je vragen na aanleiding van bovenstaande informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Onze klantenservice is beschikbaar per e-mail van 08:00 tot 21:00. Telefonisch zijn wij te bereiken tijdens kantooruren.

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld