Van der Valk cadeaucard inwisselen voor geld

Heb jij een cadeaubon van van der Valk, dan kan je die hier inwisselen voor geld óf ruilen voor een andere cadeaubon. Het werkt heel eenvouding. Hieronder kan je de waarde van de bon invoeren en daarna krijg je direct een vrijblijvend bod. Inwisselen kan helemaal digitaal en de uitbetaling (in geld of een andere bon) gaat vaak al binnen enkele uren maar altijd uiterlijk de volgende dag.

Van der Valk cadeaucard inwisselen voor geld

Jouw van der Valk cadeaubon eerst op saldo controleren

De Valk cadeaukaart kan je hier op saldo checken. De Valk cadeaucard is te besteden bij 43 Valk Exclusief hotels en restaurants. Het eventuele restsaldo blijft op de kaart staan voor een volgende besteding. Het is mogelijk om meedere Valk cadeaukaarten te gebruiken bij een besteding en ze zijn zowel online als fysiek te gebruiken. 

Een Valk cadeaubon verkopen?

Bij ons kan je eenvoudig je Valk cadeaubon verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Het proces is zeer eenvoudig en kan helemaal digitaal/online worden afgehandeld. Voor het inwisselen van je Valk cadeaubon voor geld ben je bij ons aan het juiste adres!

Jouw Valk cadeaubon ruilen voor een andere bon? 

Wij werken samen met Bol, Zalando, Wehkamp, Podium cadeaukaart, Etos en Gall & Gall. Het is dus mogelijk om je Valk cadeaubon te ruilen voor één van deze merken. Als je kiest voor ruilen ipv uitbetalen in geld dan is ons bod zelfs nog hoger (tot wel 20%) dan wanneer je kiest voor uitbetaling in geld. De keuze is dus aan jou. Geld is altijd lekker natuurlijk en overal te gebruiken. Maar als je toch wil shoppen bij bijvoorbeeld Bol dan is ruilen zeker een goede deal! 

 

 

Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 8 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld Meer dan 1.25 miljoen bonnen ingewisseld