VVV cadeaukaart inwisselen voor geld

Heb jij onlangs een VVV cadeaukaart gekregen, maar ben je niet van plan om deze te gebruiken? Wissel je VVV cadeaukaart dan in voor geld. Bij Wissel.nl is het 7 dagen per week mogelijk om een VVV cadeaukaart in te wisselen. Binnen enkele uren wordt jouw geld gestort. Vul het inwisselformulier in op onze website. Het wordt doorgaans volledig online geregeld, maar er zijn meer opties!

VVV cadeaukaart inwisselen voor geld
Inwisselformulier

Wissel direct je cadeaubon in

Wissel je VVV cadeaukaart gemakkelijk in voor geld

Is jouw VVV cadeaukaart nog even geldig, maar wordt de kaart toch niet gebruikt? Ontvang dan direct cashgeld. De VVV cadeaukaart en VVV online code zijn razendsnel om te zitten in geld tegen een uitbetaling van 80%. Liever omruilen voor een andere cadeaubon? Ook dat is mogelijk bij Wissel.nl. Kies voor een bon van Bol.com, Zalando of Wehkamp. Onze betalingen gaan met Instant Payment, het geld staat dus direct op je rekening. Zelfs in het weekend!

Uitzondering en andere mogelijkheden

Het inwisselen van een cadeaubon bij Wissel.nl is doorgaans heel eenvoudig. De vult het inwisselformulier in met de benodigde gegevens. Je ontvangt een automatisch bod en na akkoord ontvang jij snel je geld. Er zijn daarnaast ook nog een aantal andere opties. Wil je bijvoorbeeld liever persoonlijk de cadeaubon in komen leveren? Dat is uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Voor persoonlijke inwisseling zijn wij op werkdagen beschikbaar. De oude VVV Bon is helaas niet digitaal aan te leveren. Daarom is het ook een optie om de bon per post op te sturen.

Wissel vandaag nog in!

Wil je graag meer informatie over onze inwisselservice? Of heb je vragen na aanleiding van bovenstaande informatie? Neem een kijkje op de pagina met onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wissel.nl is al 6 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland. Ondertussen werden al meer dan 500.000 bonnen ingewisseld!

Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland Al 7 jaar dé cadeaubon inwisselsite van Nederland
90% binnen 4 uur uitbetaald 90% binnen 4 uur uitbetaald
Meer dan 800.000 bonnen ingewisseld Meer dan 800.000 bonnen ingewisseld