Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Wissel je Kruidvat cadeaubon in voor geld - online, eenvoudig en snel!

27 nov. 2023
Wissel je Kruidvat cadeaubon in voor geld - online, eenvoudig en snel!

Heb je een Kruidvat cadeaubon ontvangen, maar heb je liever direct geld? Wissel je bon in bij Wissel.nl! Binnen enkele minuten is het geregeld, en het geld staat binnen enkele uren op je rekening. Lees verder hoe het werkt.

Vul het online inwisselformulier in voor een vrijblijvend bod

Je kunt direct een bod op jouw cadeaubon opvragen via ons online inwisselformulier. In de eerste stap vul je de waarde van je bon en jouw contactgegevens in. Je kan ook meerdere cadeaubonnen tegelijk inwisselen.

Wissel direct je Kruidvat cadeaubon in via ons online formulier

Bij de tweede stap laten we zien wat we je kunnen bieden voor jouw Kruidvat cadeaubon. Ons bod is helemaal vrijblijvend – je zit nergens aan vast! Je heb twee opties om uit te kiezen.

  1. Geld op je rekening: het geld wordt binnen enkele uren op je rekening gestort, zélfs in het weekend.
  2. Ruilen voor een ander merk: je kunt kiezen uit een aantal merken, waaronder Bol.com, Zalando, Wehkamp of Gall & Gall.

Dus of je nou direct geld op je rekening wilt in plaats van je Kruidvat cadeaubon, of liever een bon van een merk van een winkel waar je wél regelmatig shopt – de keuze is helemaal aan jou!

Tips voor een soepele inwisselervaring

We begrijpen dat je zo snel mogelijk het geld op je rekening wilt zien. Daarom hebben we enkele tips om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk wordt geholpen!

  • In de eerste stap moet je de waarde van jouw Kruidvat cadeaubon invullen. Weet je niet hoeveel saldo er op de cadeaubon staat? Deze kun je opvragen op de website van Kruidvat of in een fysieke Kruidvat winkel.
  • Hou het kaartnummer van je Kruidvat cadeaubon bij de hand - die heb je bij de laatste stap in het formulier nodig. Indien je meerdere Kruidvat bonnen inwisselt, dan moet je van elke bon het kaartnummer hebben. Het kaartnummer vind je onder de barcode: het begint met een 9, en bestaat in totaal uit 13 cijfers (zie screenshot hieronder).
  • Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie correct invoert – dan kunnen wij je aanvraag direct afhandelen en heb jij je geld snel op je rekening!

Het kaartnummer vind je onder de barcode

Dezelfde dag het geld op je rekening

Kruidvat cadeaubonnen zijn zogeheten ‘Snelwissel’-bonnen, wat betekent dat we die snel voor je kunnen inwisselen! Aanvragen ingediend tussen 08:00 en 20:00 worden binnen enkele uren uitbetaald. Dit geldt ook in het weekend! Heb je écht snel geld nodig, dan kun je het vinkje ‘spoedbetaling’ aanvinken, dan zetten wij er extra vaart achter.

Vragen over het inwisselen van je Kruidvat cadeaubon?

We hebben veelgestelde vragen over het inwisselen van cadeaubonnen voor je op een rijtje gezet – misschien staat daar het antwoord op je vraag tussen, maar je kunt ook altijd even contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!