Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Belgische cadeaubonnen met korting

08 apr. 2021
Cadeaubonnen België

Nu ook Belgische cadeaubonnen beschikbaar! 

Vanaf nu zijn er op Wissel.nl ook Belgische cadeaubonnen beschikbaar. Zo kunt u ook korting krijgen op uw online aankopen. In de shop staat overal aangegeven welke cadeaubonnen wel en niet besteedbaar zijn in België. 

Er zijn al een heel aantal grote merken beschikbaar, zoals Bol.com, IKEA, Zara, Bijenkorf, Decathlon, ZalandoNetflix, Nike, Rituals en meer. 

  • Direct uw cadeaubonnen per e-mail verstuurd
  • Korting op uw online aankopen
  • 4,8 sterren rating met meer dan 2500 reviews op Trustpilot

Welke cadeaubonnen kan ik in België besteden? 

Bij alle merken staat aangegeven waar de cadeaubonnen te besteden zijn. Als het Belgische icoontje erbij staat betekend dit dat u deze cadeaubon in België kan gebruiken. 

Nu ook te betalen met Bancontact

U kan op Wissel.nl nu ook betalen met Bancontact. Gemakkelijk en snel. Uw ingewisselde cadeaubonnen kunnen nu ook worden uitbetaald via Bancontact. 

Saldochecker

Weet u niet meer hoeveel uw cadeaubon waard is of wilt u weten hoeveel restwaarde er nog op uw cadeaubon staat? Check dan onze saldochecker. Hier kan u het saldo checken van alle soorten cadeaubonnen. Zo hoeft u niet meer te zoeken. 

Uw oude cadeaubonnen inwisselen voor geld

Heeft u nog oude cadeaubonnen die je niet gebruikt. Bij Wissel.nl kunt u ze gemakkelijk en snel inwisselen voor geld. We accepteren nu ook al een aantal Belgische cadeaubonnen. Via het online inwisselformulier kan je checken hoeveel u krijgt voor uw cadeaubon. 

Je kan kiezen om uitbetaald te worden in geld, Bol.com of Zalando tegoed. Het geld word vaak al binnen een paar uur uitbetaald. 

Doneer uw oude cadeaubon aan KiKa of stichting AAP

Wissel.nl heeft een samenwerking met het KiKa Kankerfonds en stichting AAP. U kan bij ons je cadeaubonnen inwisselen en wij doneren dit bedrag dan aan het goede doel naar keuze. Uw cadeaubon doneren aan KiKa Kankerfonds. Via het normale inwisselformulier van Wissel.nl kunt u ook kiezen om de waarde van de cadeaubon te doneren aan stichting AAP. U kan de cadeaubonnen voor stichting AAP ook via de post opsturen. Dit kan gratis via de pagina van Stichting AAP.