Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Waar kan ik mijn cadeaubon inwisselen voor geld?

15 jun. 2020
Waar kan ik mijn cadeaubon inwisselen voor geld?

Het is altijd erg handig als je nog wat cadeaubonnen thuis hebt liggen. Hierdoor kun je winkelen zonder dat je er zelf geld aan uit hoeft te geven. Je koop dus als het ware een cadeau voor jezelf. Echter kan het voorkomen dat jij een cadeaubon krijgt waarvan je zelf al weet dat je die niet gaat gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat je de desbetreffende winkel niet leuk vindt of omdat het bedrag eigenlijk te laag is, waardoor je zelf te veel geld moet gaan bijleggen. Wil je eigenlijk graag geld in ruil voor jouw cadeaubon? Dat kan bij Wissel! Bij ons kun je namelijk jouw cadeaubonnen inwisselen voor een bepaald bedrag. Meer weten? Lees het hier!

Hoe wissel je een cadeaubon in?

Cadeaubonnen inwisselen voor geld en kopen met korting. Daarvoor ben je bij Wissel aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk dat jij geld krijgt voor de cadeaubonnen die jij niet gebruikt. Hoe werkt dit precies? Je kunt aangeven via onze website welke cadeaubon jij graag wil inwisselen. Wij doen je vervolgens een bod op deze cadeaubon. Ben je het hier mee eens? Dan hebben wij een deal en mag jij je cadeaubon naar ons opsturen. Heb je een online cadeaubon? Dan kun je dit gemakkelijk naar ons uploaden via onze website. Hier staat precies aangegeven hoe je dit moet doen. Zodra wij dit op kantoor ontvangen, keren wij onmiddellijk het geboden bedrag uit.

Meer weten over cadeaubonnen inwisselen

Je kunt dus bij Wissel terecht om jouw cadeaubonnen in te wisselen voor geld. Dit teruggekregen geld kun jij vervolgens besteden aan wat je maar wilt. Je zit dus niet meer vast aan de desbetreffende winkel. Wil je liever een cadeaubon omwisselen voor bijvoorbeeld een bon van bol.com of Zalando? Dat kan ook bij Wissel! Voor vragen kun je natuurlijk even contact met ons opnemen en wij helpen je vervolgens verder.