Menu
0

Verkoop je cadeaubonnen woensdag 23 december op Het Rond Houten aan wissel

Gepost door Arend Zwaneveld op

Voor iedereen die van Sinterklaas of van zijn werkgever een cadeaubon heeft ontvangen maar liever geld heeft: Woensdag 23 december kan je persoonlijk al je ongewenste bonnen en kaarten bij ons inleveren op Winkelcentrum het Rond in Houten! Zie onderstaand artikel.

Aankondiging inkoop cadeaubonnen op Het Rond, 23 december in Houten

Wissel je ongebruikte cadeaubonnen in voor contant geld

Wissel.nl woensdag 23 december op Het Rond

HOUTEN – Op woensdag 23 december staat Wissel.nl naast de schaatsbaan op het Rond. Wissel.nl is een jong Houtens bedrijf wat zich richt op de 2de hands handel in cadeaubonnen. Cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld voor contant geld en binnenkort zijn de cadeaubonnen met korting te koop in de webshop van Wissel.nl.

Een promotieteam van 5 personen zal folders uitdelen en het concept aan geïnteresseerden uitleggen. Als voorbijganger kun je je cadeaubonnen ter plekke inleveren. Je krijgt dan een inleverbewijs mee. Wissel.nl betaalt op 24 december alle ingeleverde cadeaubonnen uit via de bank.

Deze promotiedag is een onderdeel van de Waanzinnige Wissel Weken waarin Wissel.nl extra veel uitbetaalt voor cadeaubonnen. Zo krijg je voor de top 50 cadeaubonnen tussen de 70 en 80% van de waarde van de cadeaubon uitbetaald op je bankrekening. VVV bonnen, Bart Smit, HEMA, Fleurop, Podium Cadeau, V&D, Intratuin, Rituals, Douglas, ICI Paris, Kruidvat, Blokker, Vero Moda, H&M…. Allemaal kaarten waar deze hoge uitbetaling voor geldt.

 

Je vindt ons naar de ijsbaan!

Je vindt ons naast de ijsbaan!

Kom je woensdag de 23e langs, dan kun je ook met je vrienden of familie gratis op de foto in het ‘Waanzinnige Wissel Wagentje’, een Retro Volkswagenbusje met “Photo Booth”. De foto krijg je dan direct mee naar huis!


Deel dit bericht← Eerdere berichten Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op, reacties dienen voor publicatie eerst door wissel.nl te worden goedgekeurd.