Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Haal meer uit je cadeaubon: omruilen voor een bon van Etos

15 sep. 2023
Haal meer uit je cadeaubon: omruilen voor een bon van Etos

Heb je een ongebruikte cadeaubon liggen, en winkel je regelmatig bij Etos? Dan heeft Wissel.nl een mooie optie voor je! Je kan via ons inwisselformulier namelijk jouw cadeaubon omruilen voor een nieuwe bon van Etos. Zo heb je er toch nog wat aan – het is immers zonde om je bon te laten verstoffen! We vertellen je hier in dit artikel graag meer over.

Waarom Etos?

Etos is één van de grootste drogisterijen in Nederland. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan producten: of je nu op zoek bent naar make-up, huidverzorgingsproducten of iets voor je pasgeboren baby, Etos heeft het allemaal. Wissel.nl is een trotse partner van Etos, waardoor wij jou een gloednieuwe cadeaubon van Etos kunnen bieden voor jouw ongebruikte cadeaubon.

Hoe werkt het omruilen?

Het omruilen van een cadeaubon is supersnel en makkelijk! Binnen 5 minuten heb je je Etos cadeaubon in je mailbox.

 1. Ga naar ons inwisselformulier.
 2. Selecteer het merk van de cadeaubon die je wilt inwisselen en voer de waarde en geldigheid in.
 3. Op het volgende scherm wordt ons bod voor jouw cadeaubon getoond. Selecteer hier Etos als de gewenste bon waarvoor je wilt ruilen.
 4. Voer vervolgens de benodigde kaartinformatie in.
 5. Na ontvangst en controle van de ingevoerde gegevens sturen wij je een mail met je nieuwe (digitale) cadeaubon. Je kan hem direct gebruiken.
 6. Ga naar Etos.nl of bezoek je dichtstbijzijnde Etos-winkel - en geniet van het winkelen met je nieuwe bon!

Goed om te weten

Voordat je gaat shoppen met je gloednieuwe bon is het goed om te weten of je nog rekening moet houden met bepaalde voorwaarden. We zetten hieronder even alles wat je moet weten over de Etos-cadeaubon op een rijtje.

 1. De cadeaubon kan zowel online op Etos.nl als in een fysieke winkel besteed worden.
 2. Je kan het bedrag op je de cadeaubon in één keer besteden, maar in meerdere keren is ook mogelijk.
 3. Het tegoed op je cadeaubon is onbeperkt geldig.
 4. Het is niet mogelijk het tegoed contant uit te laten betalen in een winkel.
 5. Je kan per transactie maar 1 Etos-cadeaubon per keer gebruiken.
 6. Wil je het saldo van je Etos-cadeaubon controleren? Dat kun je aan de kassa in een winkel opvragen. Online kun je het saldo controleren tijdens het afrekenen – er is geen losse online saldochecker beschikbaar.

Wel een ongebruikte cadeaubon, maar geen fan van Etos?

We hebben nog andere opties voor je mocht je niet zo vaak bij Etos winkelen! Je kan je ongebruikte cadeaubon ook omruilen voor een bon van Bol.com, Zalando, Wehkamp, Gall & Gall of een Podium cadeaukaart. Of als je liever niet vast zit aan een bepaalde winkel, dan kun je je cadeaubon ook inwisselen voor geld. Het geld staat dan vaak dezelfde dag nog op je rekening.

Vaak is het wel voordeliger om te ruilen voor een cadeaubon van een ander merk – lees hier meer over het omruilen van je cadeaubon.

Heb je nog vragen?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen – maar als je er niet helemaal uitkomt dan staat onze klantenservice 7 dagen per week voor je klaar. We helpen je graag verder!