Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Ruil je ongebruikte cadeaubon om voor een bon van Gall & Gall

22 sep. 2023
Ruil je ongebruikte cadeaubon om voor een bon van Gall & Gall

Binnenkort thuis een feestje gepland, of gewoon zin in een goede fles wijn? En heb je ergens een ongebruikte cadeaubon liggen? Wissel die bon dan via Wissel.nl in voor een nieuwe bon van Gall & Gall! Ga naar ons inwisselformulier en je kan binnen een paar minuten een bestelling bij Gall & Gall plaatsen met je nieuwe bon. Zo heb je tóch nog wat aan die oude cadeaubon. Wil je meer weten over hoe dit werkt, lees dan verder.

Waarom Gall & Gall?

Gall & Gall is een bekende Nederlandse keten van slijterijen, met een uitgebreid assortiment aan wijnen, sterke dranken, bieren en andere alcoholische en non-alcoholische dranken. Met vestigingen verspreid over Nederland is Gall & Gall een vertrouwde naam geworden voor liefhebbers van kwaliteitsdranken. Wissel.nl is een trotse partner van Gall & Gall, waardoor wij jou een gloednieuwe cadeaubon van Gall & Gall kunnen bieden voor jouw ongebruikte cadeaubon.

Hoe werkt het omruilen?

Het omruilen van een cadeaubon is supersnel en makkelijk! Binnen 5 minuten heb je je Gall & Gall tegoed in je mailbox.

 1. Ga naar ons inwisselformulier.
 2. Selecteer het merk van de cadeaubon die je wilt inwisselen en voer de waarde in.
 3. Op het volgende scherm wordt ons bod voor jouw cadeaubon getoond. Selecteer hier Gall & Gall als de gewenste bon waarvoor je wilt ruilen.
 4. Voer vervolgens de benodigde kaartinformatie in.
 5. Na ontvangst en controle van de ingevoerde gegevens sturen wij je een mail met je nieuwe (digitale) cadeaubon. Je kan hem direct gebruiken.
 6. Ga naar Gall.nl of bezoek je dichtstbijzijnde Gall & Gall-winkel - en geniet van het winkelen met je nieuwe bon!

Goed om te weten

Wil je gelijk je nieuwe tegoed uitgeven bij Gall & Gall? Check dan even de voorwaarden. We hebben hieronder de belangrijkste voorwaarden van de Gall & Gall cadeaubon voor je op een rijtje gezet.

 1. De cadeaubon kan zowel online op Gall.nl als in een fysieke winkel besteed worden.
 2. Je kan het bedrag op je de cadeaubon in één keer besteden, maar in meerdere keren is ook mogelijk.
 3. Gall & Gall cadeaubonnen zijn niet onbeperkt geldig: vanaf de dag van omruilen is je nieuwe bon 3 jaar geldig.
 4. Het is niet mogelijk het tegoed contant uit te laten betalen in een winkel.
 5. Je kan per winkelaankoop of online bestelling meerdere cadeaukaarten gebruiken.
 6. Wil je het saldo of de geldigheid van je Gall & Gall-cadeaubon controleren? Dat kan op de online saldochecker of in een fysieke winkel.

Wel een ongebruikte cadeaubon, maar geen fan van Gall & Gall?

Mocht je geen behoefte hebben aan tegoed voor Gall & Gall, dan hebben we nog andere opties voor je! Je kan je ongebruikte cadeaubon ook omruilen voor een bon van Bol.com, Zalando, Wehkamp, Etos of een Podium cadeaukaart. Of als je liever niet vast zit aan een bepaalde winkel, dan kun je je cadeaubon ook inwisselen voor geld. Het geld staat dan vaak dezelfde dag nog op je rekening.

Vaak is het wel voordeliger om om te ruilen voor een cadeaubon van een ander merk – lees hier meer over het omruilen van je cadeaubon.

Heb je nog vragen?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen – maar als je er niet helemaal uitkomt dan staat onze klantenservice 7 dagen per week voor je klaar. We helpen je graag verder!