Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Nieuwe voorwaarden Zalando cadeaubonnen

12 sep. 2023
Nieuwe voorwaarden Zalando cadeaubonnen

Zalando cadeaubonnen vliegen bij ons de deur uit - en we begrijpen wel waarom! Zalando is één van de grootste Europese webshops voor schoenen, kleding en mode-accessoires en heeft een ruim assortiment aan merken.

Wil je voordelig shoppen bij Zalando? Dan doe je er slim aan om een tweedehands Zalando cadeaubon te kopen bij Wissel.nl - dan heb je gegarandeerd korting bij je aankoop! Op Zalando cadeaubonnen bieden wij korting variërend van 6%-12%. Goed om te weten: Zalando cadeaubonnen zijn vrijwel altijd op voorraad!

Het is wel altijd slim om vóór je bij ons een tweedehands cadeaubon koopt even te controleren of je jouw gewenste aankoop wel met een cadeaubon kan doen. Zalando heeft onlangs hun voorwaarden wat aangepast, dus let goed op! We hebben de belangrijkste punten even voor je op een rijtje gezet.

  1. Zalando-cadeaubonnen zijn niet langer geldig op het volledige assortiment. Ze kunnen alleen besteed worden aan fashion-artikelen (kleding, schoenen, sportkleding, kinderkleding en mode accessoires). Ze kunnen níet gebruikt worden bij de aankoop van make-up, beauty- en verzorgingsartikelen, sportartikelen, sieraden, decoratie of huishoudelijke artikelen.
  2. Je mag maximaal 200 euro aan cadeaubonnen aanschaffen (aankoop via meerdere transacties wel mogelijk). De cadeaubonnen die meer dan 200 euro waard zijn worden niet meer verkocht.
  3. Bij de bestelling bij Zalando mag je meerdere cadeaubonnen gebruiken, maar tot een maximaal bedrag van 200 euro.
  4. Zalando-cadeaubonnen zijn 5 jaar geldig (voorheen was dit onbeperkt)

Heb je inhoudelijke vragen over de voorwaarden?

Dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Zalando - zij kunnen je hierin beter adviseren dan wij :-)

Heb je vragen over de aankoop van tweedehands Zalando bonnen bij Wissel.nl?

Dan staan wij 7 dagen per week voor je klaar! Neem gerust contact met ons op.